Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünkü grup toplantısında Uşak Çevre yolu için de açıklama yaptı.  Uşak Çevre Yolu’nun biten kısımlarını hizmete açacaklarını belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu ülkede avara kasnaklar gibi dolaşanlar var. Konya-Karaman tren yolu hattı, Gaziantep Gazi rayını hizmete açtık. Milli elektrikli tren setini ürettik. Haberleşmede 5 B uydusunu gönderdik. Aydın, Denizli çevre yolunun biten kısımlarını, Uşak çevre yolunun biten kısımlarını, Avrupa’nın en uzun çift tüplü tüneli Zigana’yı hizmete açıyoruz. Önümüzdeki yıl ağırlığı tren yolu hattına veriyoruz” dedi.

Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması üzerine TBMM’de söz alarak değerlendirme yapan AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş,  “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan partimiz, iktidar olduğu günden beri hep insanlığa hizmet ediyor. Şimdiye kadar bir çok problemi çözdü. Sayın Cumhurbaşkanımız bugün grup toplantısında, Uşak Çevre Yolu, Organize Sanayi ve Sivaslı arasındaki çevre yolunun açılacağının müjdesini verdi. Ayrıca emekli ve memura yapılan zamların da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim