CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba’nın İsmetpaşa Caddesi’ndeki cephe düzenlemesinin esnafı ve vatandaşı zor duruma sokacağını açıklamasına, AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul da bir yanıt verdi. CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba’nın “Vatandaşın bu işten haberi yok ve ihale neden Uşak’tan değil de Ankara’dan bir şirkete verildi” ifadesine yanıt veren AK Parti Uşak İl Başkanı Tuğrul, “Eline bazıları mikrofon alıp youtuberlık yapıyor. Gitsinler avukatlarıyla ihalenin feshine başvursunlar. Sen bunu yapma sen git sokak siyaseti yap” dedi.

AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’la birlikte yaptığı basın toplantısında, CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba’nın İsmetpaşa Caddesi’ndeki cephe düzenlemesiyle ilgili açıklamalarına yanıt verdi. Tuğrul, “Ben bir CHP siyasetçisinin yalan üzerinden siyaset yapmasına şaşırmıyorum. Bunların genel başkanları da twitter üzerinden yalan haber paylaşıyor ve ilgili haber yalanlanıyor. Bütün yönleriyle olayın etraflıca her şey ortaya çıkıyor. Buna rağmen aynı aymazlıkla ve utanmazlıkla twitterdeki paylaşımını kaldırmıyor. İl Başkanının  bunu yapmasına şaşırmadım. Kartallı İmam Hatiplilerin tıp fakültesine alındığını paylaştı ve hala bunu kaldırmadı. Siyasette yalan olmaz.  AK Parti Belediyeciliğine belediyeciliği öğretecek en son siyasal hareket CHP’dir. Belediyeleri kazandığı yerlerde hasbelkader heykel açılışı yapıyor. Şimdi 1994’te Cumhurbaşkanımız İstanbul Büyükşehir Belediyesini alırken, çeşmelerden su akmıyordu ve bizler bunu unutmadık. İnsanlar çöplerle birlikte yaşıyordu. Şimdi İstanbul halkına aynı şeyi yaşatıyorlar. 43 milyar TL 2 yılda borçlandırılmış. İstanbul’u parsel parsel paylaşmışlar. İstanbul’daki vatandaşın derdi nedir, ne değildir düşünmüyorlar” dedi.

UŞAK 1994’TEN BU YANA CHP’YE EMANET EDİLMEDİ

Uşak'taki İmam Hatip Mezunları: Hanemize tecavüz edilmiştir! Uşak'taki İmam Hatip Mezunları: Hanemize tecavüz edilmiştir!

“1994’ten bu yana Uşak Belediyesi CHP’ye emanet edilmemiş. Bundan sonra da böyle bir şey olmayacak Allah’ın izniyle. Bizler belediyeciliğin nasıl yapıldığını ve yapılacağını gösteriyoruz” diyen Tuğrul, şöyle konuştu: “Ali Karaoba kendisi doktor ve ben de avukatım. İhale kanuna göre ihale edilmiş ve herkesin davet edildiği bir ihalenin yandaşa verildiğini nasıl ifade eder, akıl almaz bir durum. CHP’li bir işadamı da ihaleye girebilirdi ve kimse buna engel olmazdı. İhaleyle ilgili bir soru işareti varsa gelsin. Eline bazıları mikrofon alıp youtuberlık yapıyor. Gitsinler avukatlarıyla ihalenin feshine başvursunlar. Sen bunu yapma sen git sokak siyaseti yap. Biz işimize bakacağız ve Cumhurbaşkanımız liderliğinde bu ülkeye çağ atlattıysak, insana hizmet anlayışıyla çalışacağız.”

Editör: TE Bilişim