Uşak'ta sahibi yabancı olan 5 ruhsatsız işyeri mühürlendi Uşak'ta sahibi yabancı olan 5 ruhsatsız işyeri mühürlendi
Önceki gün aracındayken silahlı saldırıya uğradığı iddiasıyla polise başvuran İYİ Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Hakan Savaş için bugün İYİ Parti Uşak İl binasında bir açıklama yapıldı. İYİ Parti Milletvekilleri Durmuş Yılmaz ve Yasin Öztürk, İYİ Parti Uşak İl Başkanı Şener Toköz ve partililer, 21 Aralık 2019 Cumartesi günü gece meydana gelen saldırının aydınlatılmasını istediler. Konuyla ilgili bir konuşma yapan İYİ Parti Uşak İl Başkanı Şener Toköz, söz konusu saldırının faillerinin bulunması için güvenlik güçlerinin gerekli çalışmaları yaptığını ifade etti. 
İYİ Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz, söz konusu saldırının öldürme kastı taşıdığını ve olayın henüz muğlak olduğunu ve yakın bir dönemde gerçeklerin ortaya çıkacağını kaydetti. 
İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk de, saldırıyı kınadıklarını ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in görevlendirmesiyle bu konu için Uşak’a geldiğini dile getirdi. 

HAKAN SAVAŞ: DETAY VERMEK İSTEMİYORUM
Öte yandan salondaki gazetecilere hitap eden Hakan Savaş, yaşadığı olayla ilgili her hangi bir detay vermek istemediğini ve emniyet güçlerinin konuyu araştırdığını ifade etti. 

 
Editör: TE Bilişim