Karabük Sipahiler köyü nerede?

Sipahiler, Karabük ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür. Köy, bugün Sözcü gazetesinde camide yaşandığı iddia edilen olayla gündeme gelmiştir. 

Olayla ilgili Saygı Öztürk'ün Sözcü'deki köşe yazısında şu ifadeler dikkat çekiyor:

Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak! Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak!

"“Eşim Yusuf Ziya S.'nin imamlık yaptığı camiye namaz saatleri dışında uzun süreli gidip gelmemesi ve hemen hemen her geceyi camide geçirmesi üzerine şüphelenmeye başladım. 10 Kasım 2022 günü 17.30 sıralarında görev yaptığı camiye gittim. Caminin ikinci katına dışarıdan giriş yaptığımda içeriden televizyon sesi duydum. Sesin geldiği yerin camları gazete ile kaplıydı. Odanın, cemaat az olduğu için kışın namaz kılınan yer olduğunu tespit ettim. İçeri girmek için kapıyı çaldım, açan olmadı. Televizyon sesi kesildi, içerde toparlanma sesleri geldi. Camlara yapışık olan gazete aralarından bakmaya çalıştım. ‘Kapıyı açmazsanız kıracağım. Size zarar vermeyeceğim' diye bağırdım."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim