Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor! Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor!

Mesajında “15 Temmuz Türk Milletinin mührünü taşıyan bir destandır.” diyen Başkan Çakın, “O gece tüm dünyaya millet olma ruhunun ne demek olduğunu bir kez daha gösterdik” açıklamasına yer verdi.

Başkan Çakın, “15 Temmuz, fedakarlık ve vatan sevgisi demek, 15 Temmuz milli ve manevi değerlere, vatan toprağına ve al bayrağımıza can pahasına sahip çıkmak demektir. 15 Temmuz, bir olmak ve mukaddes toprakların asıl sahibinin millet olduğunu tarihe kazımak demektir. Şunu hiçbir zaman unutmamak gerekir ki, bu topraklar üzerinde kirli emellere sahip olan hiçbir kuvvet, milletimizin iman dolu göğsünden öteye geçemeyecektir. Şüphesiz, geçmişinde defalarca tarih yazan, çağ açan ve çağ kapatan Türk Milleti, hiçbir suretle kutsal değerlerine el sürülmesine, hele ki vatan toprağının işgal edilmesine izin vermeyecektir. O gece Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrılarıyla, camilerimizden okunan salalarla, tüm Türkiye olarak meydanlara indik. Sadece birilerinin maşası olan hain FETÖ’ye değil, ardındaki tüm destekçilerine büyük bir ders verdik. Gösterdik ki, hangi piyonu kullanırlarsa kullansınlar, ‘son ocak sönmeden, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak!’ Ve bugün aynı ruhu canlı tutarak, şehit kanlarıyla sulanmış memleketimizi ‘milli’ temeller üzerinde yükseltiyoruz. Bu vesileyle, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi şükranla anıyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Çakın, sınır içinde ve sınır ötesinde görev yürüten güvenlik güçlerine kolaylıklar dileyerek, “Bulundukları bölgeye barış ve huzur götüren vatanın şerefli evlatlarına muzafferiyetler diliyorum” ifadelerini paylaştı.

Editör: TE Bilişim