BBP Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Kahveci, Atapark'ta vatandaş ziyareti yaptı BBP Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Kahveci, Atapark'ta vatandaş ziyareti yaptı

2004 ve 2009 döneminde Uşak Belediye Başkanlığı yapan AK Partili Mesut Apaydın da EYT'yle ilgili sitemde bulundu.

Yatırdığı pirimlerin son 5 yılda 300 bin TL'yi bulduğunu ifade eden Apaydın, twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarla teptisini ortaya koydu. Apaydın, "Eyt beş yıl önce çıksaydı ben de emekli maaşı almaya başlayacaktım. Beş yıl yaklaşık 300 bin TL fazla pirim ödedim. Maaş da almadım istege bağlı yatırdım. Bunu geriye işletip hem benim beş yıllık emekli maaşımı hem de beş yıllık pirimlerimi iade edin" dedi.

Apaydın, bir başka tweet'de de, " Olmaz böyle bir şey. Ben beş yıl önce emekli olacaktım. Beş yıldır yaklaşık 300 bin TL pirim ödedim. O zaman ben de beş yıl önceden emekli olmuş gibi hem beş yıllık emekli maaşımı hem de ödediğim beş yıllık primini geri istiyorum" ifadesini kullandı.

Mesut Apaydın, son olarak görevden alınan Uşak Valisi Funda Kocabıyık'ın koruma ordusuyla gezmesine 2 gün önce tepki göstermiş ve akabinde Kocabıyık merkeze çekilmişti.

Editör: TE Bilişim