İşte Muhammet Gür'ün tüm mal varlığı İşte Muhammet Gür'ün tüm mal varlığı
 Toplum Destekli Polis halkın acısını da sevincini de paylaşıyor

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevli polisler, halk arasında ilişkiyi güçlendirmek, vatandaşların sevinçli ve mutlu günleri ile birlikte kötü günlerinde de acılarına paylaşmak için yanlarında olduğunu gösteriyor.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevli polisleri, bir çok sosyal projelere imza atmaya devam ederken, polisler, halk arasında ilişkiyi güçlendirmek, vatandaşların sevinçli ve mutlu günleri ile birlikte, kötü günlerinde de acılarına paylaşıyor.

ÖĞRENCİLER VE POLİSLER MUTLU BİR GÜN YAŞADI

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevli polisler, Aybey İlkokulu’nda örenim gören 30 öğrenci ile mutlu bir gün geçirdi.

Polis amcaları, minik öğrencilerle palyaço gösterisi izledi. Yemek yedi ve gezdi dolaştı. Hem polisler, hem öğrenciler birlikte olmanın keyfini çıkardı ve mutlu bir gün geçirdi.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Emniyet Müdürlüğümüz, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza polisin güler yüzünü göstermek ve hayata bakış açılarında pozitif bir farkındalık oluşturmak amacıyla 11.02.2016 günü Aybey İlköğretim Okulundan tespit edilen 30 öğrenci ve rehber öğretmenlerinde katılımıyla palyaço eşliğinde çeşitli aktiviteler düzenlenmiş, ikram ve hediyeler verilerek güzel bir gün geçirmeleri sağlanmıştır.

Öğrenci ve çocuklarımızın mutluluğu için etkinliklerimiz devam edecektir.” İfadeleri yer aldı.

Editör: TE Bilişim