İşte Muhammet Gür'ün tüm mal varlığı İşte Muhammet Gür'ün tüm mal varlığı

Spor alanında ortaya koyduğu çalışmalarla takdir toplayan ve amatörden profesyonele sporcunun daima destekçisi olan Uşak Belediyesi önemli bir çalışmayı hayata geçiriyor. Yıllardır birçok spor müsabakasına ev sahipliği yapan Orhan Dengiz Spor Salonu baştan aşağı yenilenerek modern hale getiriliyor.

TEPEDEN TIRNAĞA REVİZYON YAPILACAK

Uşak halkına daha modern ve daha aktif kullanılan bir spor salonu sunabilmek adına Uşak Belediyesi ekiplerinin detaylı bir çalışma başlattığı Orhan Dengiz Spor Salonu’nda, ilk adım çatı yenileme işlemiyle atıldı. Çatının ardındansa saha zemininde, tribünlerde, soyunma odalarında ve bina cephesinde önemli düzenlemeler ve yenilikler yapılacak. Genel boya ve sıvası yenilenecek olan spor salonu, daha sonra Uşak Belediyesi bünyesinde kapılarını açacak.

GELECEĞİN SPORCULARINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, çalışmaların tamamlanmasıyla Uşaklıların kullanımına sunulacak olan Orhan Dengiz Spor Salonu’nun ayrıca farklı branşlarda turnuvaların ve kursların yeni adresi olacağını belirtti. Sağlıklı ve spor alanında profesyonelleşen bir nesil hedeflediklerini dile getiren Başkan Çakın, “Yapılacak yeniliklerle halkımıza çok daha iyi koşullara sahip bir spor salonu sunmayı hedefliyoruz. Ayrıca burada özellikle gençlerimize yönelik birçok branşta kurs faaliyetleri gerçekleştireceğiz. Arzu ediyoruz ki, yıllardır birçok güzel anının biriktiği Orhan Dengiz Spor Salonumuz, bundan sonra da önemli başarıların filizlendiği bir eğitim merkezi haline gelsin. Kent merkezimizde olması nedeniyle yoğun bir kullanıma sahip spor salonumuz, gençlerimizin yetiştirildiği, sporun keyif verdiği, tüm donannımlarıyla güçlendirilmiş bir yapı olacak. Ben çalışmaları titizlikle yürüten tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi. Orhan Dengiz’deki çalışmalar yaz sezonu içerisinde tamamlanacak.

Editör: TE Bilişim