Uşak İYİ Parti’de seçim sürecinde birinci sıra aday olmadığı için çalışmalara katılmayan ve Afyonkarahisar’daki özel bir hastanede genel cerrah olarak görevini sürdüren Op. Dr. Dalyan Özdemir’e de gelen sonuç nedeniyle tepkiler dinmiyor. 

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Taşkın, Dr. Dalyan Özdemir’e üstü kapalı bir gönderme yaptı. Sosyal iletişim ağı facebook üzerinden çalışmalara katılmayan Özdemir’e isim vermeden ve adres göstererek yüklenen Taşkın, “Kimi kendini adam yerine koydurmak için naz eder cilve eder, yüksek perdeden kendini anlatır haddini bilmez. Bir de bizim yol arkadaşlarımız vardır ki adamlığının ve insanlığının sadakasını verse özel hastaneler dolusu cerrah eder. Teşekkür Pirinçi ailesi” dedi. Murat Taşkın, İYİ Parti’nin seçim süreci boyunca çalışan ve faaliyetlerin tamamına katılan üçüncü sıra adayı Tolga Pirinçci ve eşine teşekkür etti.

Özkan Yalım, açıklama yapma gereği duydu! Özkan Yalım, açıklama yapma gereği duydu!

9 Nisan’da kesin aday listelerinin açıklanmasıyla Opr. Dr. Dalyan Özdemir, ikinci sıra olarak aday gösterildi. Sosyal medya hesabındaki hareketlere göre de 9 Nisan’dan sonra hiçbir faaliyete katılmayan Op. Dr. Dalyan Özdemir, o dönemde yaptığımız görüşmede ameliyat programlarının yoğun olduğunu ve faaliyetlere katılmayacağını ifade etmişti. İstifa etmediği için yerine yeni bir isim de yazılamayan Op. Dr. Dalyan Özdemir, seçim afişlerinde de yer almadı. Afişlerde Muhammet Gür ve 3. Sıra Tolga Pirinçci’yle birlikte Genel Başkan Meral Akşener’in fotoğrafına yer verildi. 

Editör: TE Bilişim