Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi ve Uşak Deri Karma OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur Karaca, İsveç'te Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırıyı ve buna izin verenleri kınadı. Karaca, söz konusu eylemin lanetlenecek şekilde olduğunu ve bunun İslam dini nezdinde tüm hak dinlere yönelik sapkın bir hareket olduğunu ifade ederek, "Bu kötü eylem, dinimiz İslam'a inan tüm toplumları hedef alan ve bir müptezelin işidir. Fakat burada bizi en çok düşündüren İsveç hükümeti buna göz yummasıdır. Terör sevcisi İsveç'te daha önce de  Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne karşı yapılan saldırılar oldu Ve bu ülkenin yöneticileri, bunlarda da suç olmadığını, normal olduğunu açıkladı. Yüce dinimiz İslamiyet'e, kutsal kitabımız ve rehberimiz Kur'an-ı Kerim'e ve ülkemize yönelik yapılan tüm alçak eylemleri bir kez daha lanetliyoruz" dedi.

MÜBAREK ÜÇ AYLARI TEBRİK ETTİ

Uşak Müftülüğü'nden emekli Mustafa Vural geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi Uşak Müftülüğü'nden emekli Mustafa Vural geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi

Öte yandan Karaca, mübarek Üç Ayları tebrik etti. Karaca, "Hayatımıza birçok yönden güzellik katan, bizleri dinginleştiren, bu dünyanın kalıcı bir mekân olmadığını hatırlatan bu mübarek aylar; iyi olana yönelme, kötü olandan ise daha bilinçli bir farkındalıkla kaçınma vaktidir. Bu yüzden Sevgili Peygamberimiz (s.a.v.) “Allah’ım! Recep ve Şaban aylarını bize mübarek kıl ve bizi Ramazan’a kavuştur” diye duada bulunurdu. Bu güzel vakitlerden istifade edebilmek için gönülden bir imanla dünyanın aldatıcılığından sıyrılmalı, gönül yönümüzü hakiki ve ebedi olana çevirmeliyiz. Tövbe ederek, günahlarımızdan affımızı isteyerek ve bizlere yeni bir kurtuluş vesilesi verildiğinin idrakine vararak Allah’a olan kulluğumuzu daha da güzelleştirmeliyiz. Bunların bilinciyle mübarek üç aylarımızı geçirmeyi temenni ediyor; İslam âleminin ve bütün dünya insanlığının kardeşliğini, birliğini, beraberliğini Allah’tan niyaz ediyorum. Bu mübarek vakitlerin yüzü suyu hürmetine, Allah yaptığımız duaları kabul etsin, bereketiyle, rahmetiyle bizleri sarıp sarmalasın. Ülkemizi, devletimizi, milletimizi her türlü afetten ve musibetten muhafaza eylesin. Her geçen günümüzü, bir öncekinden daha da hayırlı eylesin İnşallah" dedi. 

Editör: TE Bilişim