Uşak'ta Ramazan ayı içinde litrelerce kaçak alkol yakalandı Uşak'ta Ramazan ayı içinde litrelerce kaçak alkol yakalandı
Uşak Belediyesi'ne bağlı ekipler, kentsel dönüşüm projesinin tamamlanmasıyla birlikte, bölgedeki yol, kaldırım ve ışıklandırma çalışmalarını artırdı. Çalışmalar kapsamında, ekipler, Şehit Mehmet Bozkuş Köprülü Kavşağı ve yeni yapılan battı çıktılı köprülü kavşak arasındaki mesafede yol genişletmeye ve aydınlatma direklerinin yerlerini belirlemeye başladı.



Yoğun bir tempo ile çalışıldığını ifade eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, söz konusu çalışmanın bölgedeki trafik akışı ve yaşamın daha kolay işlemesi için ihtiyaç haline geldiğini söyledi. 
Uşak Belediyesi ekipleri kentteki trafik akışını artırmak için kentsel dönüşüm projesinin bulunduğu bölgede yol genişletme çalışması başlattı. Bu kapsamda Ankara Karayolu üzerindeki Bağkur evleri ve Ramada Otel önünde yol genişletmesi gerçekleşti. Ekiplerin halen devam ettiği çalışmaların sonunda, bölgedeki sokak aydınlatması ve kaldırımların kullanışlı hale gelmesi hedefleniyor. 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentsel dönüşüm projesinin tamamlandığını ve bölgede yaşamın yavaş yavaş başlamasıyla, ihtiyaca yanıt verecek bir yapının oluşturulması gerektiğini söyledi. 



Kentsel dönüşümle trafik yükünün artacağını hesapladıklarını kaydeden Başkan Cahan, "Halkımızın sorun yaşamadan gündelik yaşantısına devam etmesi için bu alanda yol genişletmesine, kaldırım ve ışıklandırmaya ihtiyaç vardı. Bu çalışmaların sonlanmasıyla yolumuz genişleyecek ve en az 2 araçlık yer daha açılacak. Yolun genişlemesiyle kentsel dönüşüm alanında ikamet eden vatandaşlarımız ve buradaki iş merkezleriyle alakalı gidiş ve gelişleri olacaklar, daha rahat edecekler. Uşak Belediyesi ekiplerimiz soğuk havaya rağmen, sahadaki faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Yeni Uşak'ın inşası için belediye olarak üzerimize düşenin daha fazlasını yapmaya devam edeceğiz" dedi. 



Başkan Cahan, söz konusu çalışma alanının 3'üncü battı çıktılı köprülü kavşağa da yakın olduğunu ve bu nedenle araçların daha rahat hareket etmesi için yol genişletmenin yararlı olacağını sözlerine ekledi. 


 
Editör: TE Bilişim