Uşak Belediyesi, Uşak Merkez’de de yardım ve desteklerin toplanarak bölgeye sevki için koordinasyon faaliyetlerini sürdürüyor. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Kalfa Spor Salonu’daki toplama merkezini ziyaret etti. Başkan Çakın, “Deprem bölgesine iletilmek üzere Uşak Belediyesi çalışanlarımız yardım kampanyası başlattı. Biz de bu kapsamda siyasi başkan yardımcılarımızla beraber birer maaşımızı AFAD'a bağışlama kararı aldık” dedi.

Bir 5 kişi ve ayakkabı görseli olabilir

Özkan Yalım, açıklama yapma gereği duydu! Özkan Yalım, açıklama yapma gereği duydu!

Hatay Samandağ’daki vatandaşlara destek için bölgede bir yardım birimi oluşturan ve İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekiplerle bölgedeki arama ve kurtarma çalışmalarına destek veren Uşak Belediyesi, Uşak Merkez’de de yardım ve desteklerin toplanarak bölgeye sevki için koordinasyon faaliyetlerini sürdürüyor.

Uşak Kriz Masası’nın belirlediği yardım toplama merkezlerinden birisi olan Kalfa Korusu Spor Salonu'nda görev yapan Uşak Belediyesi ekipleri, burada gelen destekleri biriktiriyor ve türlerine göre toparlayarak sevkiyata hazır hale getiriyor.

Bir 10 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Buradaki çalışmaları yerinde inceleyen ve personeli ziyaret eden Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, söz konusu çalışmaların devam edeceğini ve depremin yaralarının hep birlikte sarılacağını ifade etti. Başkan Çakın, ekipleri ziyaret ederek, “Gece gündüz demeden fedakarca çalışan herkese teşekkür ediyorum.  Burada görev alan tüm ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi. Ayrıca Uşak Belediyesi’nin kurduğu yeni bir destek ekibi de bölgedeki çalışmalara katılmak üzere yola çıktı. 

Öte yandan Uşak Belediye Başkanı ve yardımcıları önceki gün maaşlarını AFAD’a bağışlama kararı aldıklarını duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çakın, “Deprem bölgesine iletilmek üzere Uşak Belediyesi çalışanlarımız yardım kampanyası başlattı. Biz de bu kapsamda siyasi başkan yardımcılarımızla beraber birer maaşımızı AFAD'a bağışlama kararı aldık” dedi.

Editör: TE Bilişim