CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, Uşak Devlet Hastanesi’ndeki acil çıkış kapılarının kapalı olmasına tepki gösterdi. Konuyla ilgili bir paylaşımda bulunan Karaoba, hastanedeki durumun fotoğraflarını sosyal iletişim ağı facebook üzerinden paylaştı. Uşak Devlet Hastanesi’nde daha önce çıkan yangını hatırlatan Karaoba, “Resimlere dikkat edin. Burası Uşak Devlet Hastanesi ve acil çıkış kapıları kapalı. Daha önce yangın çıkmış, insanlar canlarını zor kurtarmıştı. Sorsanız; sigara içiliyor ondan kapattık derlerse şaşırmayın… Adı üzerinde yangın merdiveni, acil çıkış için. Kapatmak kadar saçma bir şey olamaz.  Vatandaş olarak biz uyarmakla görevimizi yerine getirelim” dedi.
Öte yandan Uşak Devlet Hastanesi Başhekimi daha önceki haberlerimizde açıklama yapmaya yetkisi olmadığını ifade ettiği için, kendisinin görüşüne başvurulmadı.

Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak! Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak!

Editör: TE Bilişim