Uşak Dörtyol'da çıkan yangında dumandan zehirlendiği için Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılın Fuat Koyuncu.'nun hayatını kaybettiği öğrenildi. Bugün meydana gelen yangında, Uşak PARK AVM'nin depo olarak kullandığı bodrum bölümünde henüz belirlenmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının oyuncakların olduğu yerde çıkması nedeniyle dumanlar hızla yayıldı ve olay yerine gelen itfaiye ekpileri içerde kalan Fuat Koyuncu'yu çıkarmak için yoğun çaba gösterdi.

Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor! Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor!

Yoğun duman nedeniyle zorluklar içinde çıkarılan Fuat Koyuncu, 112 ekilerince hastaneye kaldırıldı ve burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaralı genç hayatını kaybetti. Fuat Koyuncu'nun hastaneye götürülüşü sırasında, beraber çalıştığı arkadaşları olay yerinde büyük bir üzüntü ve şok yaşadılar. Fuat Koyuncu'nun henüz 23 yaşında bir genç olduğu ifade edildi. 

Editör: TE Bilişim