Uşak Belediyesi’nin İsmetpaşa Caddesi’ndeki yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda daha önce birinci etaptaki çalışmaları büyük ölçüde tamamlayan Uşak Belediyesi ekipleri, Ziraat Bankası ve eski Uşak Belediyesi binası arasında kalan kısımdaki çalışmalara yoğunlaştı. Uşak Belediyesi yönetimi, projenin tamamlanmasıyla kentin konsept bir caddesinin olacağını belirtti.

şak Belediyesi’nin İsmetpaşa Caddesi’ndeki yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda daha önce birinci etaptaki çalışmaları büyük ölçüde tamamlayan Uşak Belediyesi ekipleri, Ziraat Bankası ve eski Uşak Belediyesi binası arasında kalan kısımdaki çalışmalara yoğunlaştı. Projenin ikinci etabında caddenin yer aldığı kısımda beton serimi yapılıyor. Beton seriminin ardından yollardaki parke çalışmaları devam edecek.  Beton seriminin ardından kaldırım ve yolun bulunduğu bölgelere daha önceki etapta olduğu gibi parke taşların yerleştirileceği ve daha sonra da her 2 etaptaki alanlardaki ışıklandırma ve şehir mobilyası gibi donatılar da sağlanacak.

Uşak'taki İmam Hatip Mezunları: Hanemize tecavüz edilmiştir! Uşak'taki İmam Hatip Mezunları: Hanemize tecavüz edilmiştir!

 Projeyle ilgili bilgi veren Uşak Belediyesi yetkilileri, daha önce cephe düzenlemesi yapılan caddenin konsept bir yapıya bürüneceğini ifade etti. Öte yandan geçtiğimiz yıl, İsmetpaşa ve Orhan Dengiz Caddelerinde toplamda 83 adet binanın ön, 45 adet binanın yan cephe kaplamaları yapılmış ve görüntü kirliliği yapan unsurların kaldırılması kararlaştırılmıştı.

Editör: TE Bilişim