Uşak İYİ Parti’de Milletvekilliği aday adaylığı başvuru süreci devam ediyor. İYİ Parti’den milletvekilliği aday adayı olmak isteyenlerin partiye bireysel başvuru yaptığı ve şu ana kadar Dalyan Özdemir, Ramazan Soydemir, Mehmet Onur Başal ve Tolga Pirinçci aday adaylığı için başvuru yapacağı öğrenildi.

İYİ Parti’nin 31 Mart 2019’da Uşak Belediye Başkan adayı olan Muhammet Gür’ün de aday adaylığını düşündüğü ve önümüzdeki hafta pazartesi veya Salı günü kesin kararını vereceği belirtildi. Muhammet Gür’ün önceki gün, İYİ Parti’nin Genel Merkezini ziyaret ettiği ve burada bir dizi görüşmenin ardından kesin kararını vereceği belirtildi. 

Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak! Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak!

Aday adaylığı süreciyle ilgili kısa bir açıklama yapan İYİ Parti Uşak İl Başkanı Ayşegül Obalı, “Partimize şu ana kadar fiilen gelip aday olmayı düşündüğünü ifade edenler var. Bizim dışımızda genel merkeze de başvuranlar oluyor. Uşak’ta 3 milletvekilliği kontenjanı var ve bu nedenle diğer illere nazaran başvuru sayısı ilin büyüklüğü baz alındığında kötü değil. Önümüzdeki günlerde aday adaylığı tanıtımını yapacağız. Partimize olan teveccüh birkaç güne kadar daha da yoğunlaşacaktır” dedi. 
 

Editör: TE Bilişim