Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun

Uşak İYİ Parti İl Teşkilatı'nın son halkası Kızılcasöğüt Belde teşkilatı oldu. Kızılcasöğüt İYİ Parti teşkilat binasının açılışını İYİ Parti İl Başkanı Şener Tokoz, İl Genel Meclisi Üyesi ve KÖYDES Başkanı İsmail Çavuş ve parti teşkilatı üyeleri yaptı. Kızılcasöğüt'te İYİ Parti Belde Teşkilat Başkanı İsrafil Tekin olurken, partiye yeni katılan isimlere rozetleri takıldı. İYİ Parti Uşak İl Başkanı Toköz, Kızılcasöğüt'te teşkilatlanmayı oluşturanlara teşekkür etti ve kentteki her noktada teşkilatlanma çalışmalarının sürdüğünü ifade etti. Toköz, "Millet bizi bağrına bastı diyerek çıktığımız bu yol da köy köy belde belde ayak basmadık yer bırakmayacağımıza vatandaşlarımızın dertlerine ortak olacağımıza dertlerine çözüm bulacağımıza ant içtik. Bu vesile ile Kızılcasöğüt belde başkanlığımızın açılmasında emeği olan başta ilçe başkanımız Sayın İdris Gündüz'e ve teşkilatımızda ki bütün İYİ yürekli arkadaşlarımızı can-I gönülden tebrik ediyorum. Kızılcasöğüt belde başkanlığımıza atamış olduğumuz Sayın İsrafil Tekin başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum" dedi. 

AFGAN GÖÇMENLER YENİ SORUNLARA NEDEN OLACAK

Burada gündemle ilgili bir değerlendirmede bulanan İYİ Parti Uşak İl Başkanı Şener Toköz, Türkiye'de son dönemlerde yaşanan düzensiz göç dalgasının kısa, orta ve uzun vadede sorunlara neden olacağını ifade etti. Düzensiz göç eden Afganlıların tıpkı Suriye'den gelenler gibi ülke içinde kısa vadede kayıtdışılığa neden olacağını, orta vadede çeşitli suçların artmasına ve bu durumun uzun vadedede beka sorununa dönüşeceğini dile getiren Toköz, "Son günlerde gündemimizi Ülkemize kaçak yollarla giren Afganlılar meşgul etmekte. Oysa daha düne kadar ülkemizde bulunan devletimizin yanı sıra milletimize de zararı dokunan yaklaşık resmi verilere göre kayıtlı 4.5 kayıtsız 7 milyon Suriyelinin üstüne son zamanlarda onbinlerce Afganlıların ülkemize gelişi saptanmış ve halende gelmeye devam etmekte oldukları gözlemlenmektedir. Bu durum Türk milletin'de büyük bir endişeye sebep olmuştur .Gelen Afganlıların 17-30 yaş aralığında askeri düzen şeklinde yürüyen ve yalnızca erkeklerden oluşan guruplardır, sınırlarımızdan girişini endişeyle takip ediyoruz. Kaçak yollarla ülkemize gelenler büyük bir Bekâ sorunu oluşturmaktadır. En azından Afganlıların sınırlarımız da ki kamplara yerleştirilmeleri hudutlarımızdan geçmeleri engellenmelidir. Hudutlarımız Namusumuz'dur bunun tavizi olmaz olamaz" dedi. 

Editör: TE Bilişim