Uşak Kent Konseyi’nde önümüzdeki dönem için yapılan başkanlık seçiminde Mehmet Kurnaz, yeni dönem için başkanlığa seçildi. Uşak Kent Konseyi genel kurulu, Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı. Genel kurula Uşak Belediye Başkan Yardımcıları Hikmet Kahraman, Zeynep Ceylaner ve Mehmet Kurnaz, Uşak Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Sezer ve kentteki kurumlar ve sivil toplum kurumlarının temsilcileri katıldı. Mehmet Kurnaz, İbrahim Ethem Karahan ve Ahmet Kozak’ın aday olduğu genel kurulun Divan Başkanlığını Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Atalay Savaş yaptı. 
Genel kurulda salt çoğunluk sağlandıktan sonra seçimlere geçildi ve ilk turda Mehmet Kurnaz 92, İbrahim Ethem Karahan 45 ve Ahmet Kozak da 13 oy aldı. Yasa gereği ikinci tura kalan seçimlerde, adaylardan İbrahim Ethem Karahan ve Ahmet Kozak çekilme kararı aldılar. Bunun üzerine diğer turlar yapılmadan Mehmet Kurnaz, kent konseyi başkanlığına seçildi. 

Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun

Editör: TE Bilişim