Uşak Kentsel Dönüşüm bölgesinde bulunan orta kavşakta, sık sık meydana gelen trafik kazalarının sonuncusu bu sabah oldu. Uşak’ta eski tabakhane bölgesine kurulan kentsel dönüşüm bölgesindeki, 100’üncü Yıl Parkı’nın kesiştiği noktada bulunan ve Ahmet Yesevi Caddesi ile Ramazan Karahan Sokağı bir birine bağlayan kavşakta, bu sabah 2 araç çarpıştı.

Kaza İzmir-Ankara karayolunun kentsel dönüşüm bölgesindeki uzantısı olan Hoca Ahmet Yesevi Caddesi üzerinden seyreden 35 KC 6533 plakalı otomobil ile Dokuzsele deresi istikameti üzerinden Ramazan Karahan Caddesi’nde üzerinden aynı kavşağa çıkmak isteyen 64 HF 864 plakalı kamyonetin çarpışması sonucu oldu. 100’üncü Yıl Parkı’nın her 2 caddeyle kesişen kavşağında meydana gelen kazada can kaybı meydana gelmezken, olay yerine gelen trafik ekipleri, burada tutanak tutarak yasal işlem yaptı.

ESNAF VE VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ

Uşak'taki eski Başkan: Borç bu kadar değil, baksınlar yanlış varsa kendimi hapse attırırım Uşak'taki eski Başkan: Borç bu kadar değil, baksınlar yanlış varsa kendimi hapse attırırım

Öte yandan söz konusu kavşakta benzer kazaların çok sık tekrarlandığı ve burada trafik ışıklarıyla bir önlem alınması gerektiği ifade edildi. Uşak Belediye binası ve pazaryerinin de taşınmasıyla buradaki yoğunluğun arttığını ifade edildi. Caddenin Ankara ve İzmir yoluna bağlantı sağladığı için de yoğun kullanıldığını belirten bölge esnafı, kazaların son bulması için yetkililerin burada inceleme yapmasını talep etti.

Editör: TE Bilişim