Uşak Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile yapımı devam eden Millet Bahçesi Projesi kapsamında, bölgeye yer altı otoparkı yapımı için ihale süreci başladı. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, yaklaşık olarak 17 bin 724 metrekarelik sosyal donatı ve 56 bin 345 metrekarelik Millet Bahçesi altyapı ve rekreasyon alanı için ihale sürecinin başladığını bildirdi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, bölgede 2 katlı yer altı otoparkının da inşa edileceğini ifade etti.

Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak! Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak!

Uşak Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile yapımı devam eden Millet Bahçesi’ne 2 katkı yeraltı otoparkı inşa ediliyor. Projenin çevre ve altyapı düzenlemesiyle ilgili gerekli ihale süreci başladı. 14 Ekim 2021’de son teklif verme günü olan ihaleyle ilgili gerekli şartname verilen ilanla yayınlandı. İhaleyle ilgili ilanı paylaşan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, bölgede geniş çaplı bir çalışma yapılacağını ve yaklaşık 1 yıl içinde tüm faaliyetlerin tamamlanmasının beklendiğini ifade etti.

Bölgede son olarak Anadolu Orhan Dengiz Lisesi’nin ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin bulunduğu binaların yıkıldığını dile getiren Çakın, “Millet Bahçesi’yle ilgili çalışmalarımız devam ediyor ve çevre düzenlemesiyle ilgili ihale sürecimizi, TOKİ Başkanlığımızla birlikte başlattık. 400 gün içinde bölgedeki rekreasyon ve altyapı çalışmalarının tamamlanması hedefleniyor. Bu ilimiz için önemli bir kazanım olacaktır” dedi.

Bölgeye 2 katlı yer altı otoparkı inşa edileceğini belirten Başkan Çakın, “İlimizin ihtiyaçlarının başında otoparklar geliyor ve bu bağlamda Millet Bahçemizin bulunduğu bölgede bir yeraltı otoparkına ihtiyaç duyduğumuzu, göreve geldiğimizden bu yana sürekli ifade ettik. Bu noktada TOKİ ile de görüş birliğindeyiz ve 2 katlı yer altı otoparkının yapımı için gerekli süreci başlattık. Buraya yapılacak olan otopark, önemli bir eksikliği giderecektir” diye konuştu.

FOTOĞRAFLAR MODEL AMAÇLI TEMSİLİDİR...

Editör: TE Bilişim