Konuyla ilgili gazetemize ulaşan bazı vatandaşlar, Uşak Belediyesi yönetiminin yürüyen merdivenlerin bakımını yaptırmasını ve buradaki mekanizmayı çalıştırmasını istiyor. Benzer durumun zaman zaman Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve Millet Bahçesi’nin bulunduğu bölgede de yaşandığını ifade eden vatandaşlar, “Uşak Belediyesi daha önce buraya üst geçit yaptı ve burada yürüyen merdivenler var. Fakat bunların normalde çalışması lazım. Nedense hiçbir zaman çalışmıyor. İklim şartlarından mı bilmiyoruz ama neden çalışmadığına dair de net bir fikrimiz yok” dedi.

Sivaslı Tatar'da kayıp olan Hüseyin Bulkaz cinayete mi kurban gitti? Sivaslı Tatar'da kayıp olan Hüseyin Bulkaz cinayete mi kurban gitti?

Öte yandan söz konusu yürüyen merdivenlerin rutin bir şekilde bakımlarının yapılması gerektiği ve burada olası bir aksaklığın uzun süreli arızalara da neden olabileceği ifade edildi. Söz konusu durumu Uşak Belediyesi yönetimine bildirdik. Fakat henüz konuyla ilgili net bir yanıt gelmedi.

Uşak’ta Diş Hekimliği Fakültesi ve Millet Bahçesi’ni ve otogar ile Uşak İl Özel İdaresi binasını bir birine bağlayan 2 üst geçit 2017 yılında inşa edilmişti. Uşak Belediyesi tarafından inşa edilen üst geçitlerin yürüyen merdivenler çoğu zaman çalışmaz durumda kaldı.

Editör: TE Bilişim