Uşak Güney Çevre yolu üzerinde meydana gelen kazada 2 otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti Uşak Güney Çevre yolu üzerinde meydana gelen kazada 2 otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son 1 hafta içinde bir çok alanda suç ve suçlularla mücade etti. Siber Suçlarla Mücadele ekipleri son 1 haftada 15 müstehcenlik içeren olaya müdahale ederek işlem yaptı. İşte Uşak Emniyeti'nin son 1 haftadaki yaptığı tüm çalış malar:
Uşak İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, suç ve suçlulara karşı yoğun mücadelesini sürdürüyor. Buna göre kentte yapılan 23 bin 543 sorgulamanın sonucunda, aranan 40 kişi gözaltına alındı ve 19 kişi tutuklanarak cezaevine kondu. Narkotik suçlarla mücadelede 20 olayın meydana geldiği, 29 zanlı hakkında işlem yapıldığı ve 128 adet sentetik uyuşturucu, 596 gram esrar, 3 adet ecstasy ve 1 ruhsatsız silah yakalandı. KOM Şubenin de kaçakçılık, ulusal güvenliği tehdit ve mali suçlara yönelik toplam 8 olaya müdahale ettiği 11 şahıs hakkında adli işlem yaptırdığı bilgisi verildi. Operasyonlarda sahte votka ve rakı ele geçirildiği de paylaşıldı. Siber suçlarla mücadele de 15 adet müstehcenlik, 8 nitelikli dolandırıcılık, 4 banka ve kredi kartını kötüye kullanma, 2 bilişim sistemine engelleme ve zarar verme olayları olmak üzere toplam 29 olaya müdahale edilip işlem yapıldığı belirtildi. Trafik ekiplerinin ise 6 bin 166 aracı kontrol ettiği ve bunun üzerine 72 aracın trafikten men edildiği belirtildi. Öte yandan 926 sürücüye de idari para cezası uygulandı.

Editör: TE Bilişim