Uşak’ta Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri’nin yaptığı operasyonlar kapsamında, spor aletlerinin konduğu bir ortamda illegal hint keneviri yetiştiriciliği yapıldığı görüldü. Konuyla ilgili haber  bülteni ve fotoğraflar, Uşak Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından, paylaşıldı. Bültende, Türkiye genelinde yapılan ve 53 ili kapsayan operasyonların Uşak’ta da gerçekleştiği bildirildi. 

Kentteki 2 adrese yapılan eş zamanlı operasyonda 115 gram esrar, 6 kök hint keneviri ve hint keneviri yetiştirme düzeneği ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı. Öte yandan servis edilen fotoğraflarda hint keneviri yetiştirilen alanın spor odasına dönüştürülmesi dikkat çekti. Halter ve dambılların bulunduğu bir ortamda, portatif bir alan oluşturulduğu ve burada bazı düzeneklerle yasa dışı hint keneviri yetiştiriciliği yapılması dikkat çekti. Fotoğraflarda yakalanan kenevirlerin halterlerden sarkıtıldığı gözlendi.

Ulubey Belediye Başkanı, yararlandığı projenin reklamını yapmış! Ulubey Belediye Başkanı, yararlandığı projenin reklamını yapmış!

Editör: TE Bilişim