Uşak'ta memurlara sendika değiştirten para için imzalar atıldı Uşak'ta memurlara sendika değiştirten para için imzalar atıldı
 Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kayaağıl Termal Tesisleri’ne yapılan yeni apartların kısa bir süre içinde konaklamaya hazır hale geleceğini söyledi.  Yeni apartların tamamlanmasıyla, kapasitenin 2 katın üzerine çıktığını belirten Başkan Nurullah Cahan, “Tesisimizde daha önce yapılan 18 apart, konaklama ihtiyacına tam olarak karşılamıyordu. Bu nedenle 24 yeni apartın inşaatına yaklaşık 1 yıl önce başladık ve kısa bir süre sonra kullanıma hazır hale getireceğiz. Bu sayede tesisimizde konaklamak isteyen vatandaşlarımız, daha kısa süreli rezervasyon yaptırabilecekler. Uşak’ın dışından da gelen ziyaretçi sayısı, zaman içinde artacak” dedi.  

Kayaağıl’da yaz ve kış döneminde konaklama ve dinlenme imkanı bulan vatandaşların cüzi bir bütçe ile keyifli zaman geçirdiğini ifade eden Başkan Nurullah Cahan, “Konaklama hizmeti alanların yanı sıra, dışarıdan da ziyaretçi kabul ediyoruz. Bu nedenle her gün yüzlerce vatandaşımız, bay ve bayanlara özel bölümlerde termal kaynaklara dayalı hizmetlerden yararlanıyor. Hamam, sauna, tuz odası, yüzme havuzu ve termal jakuzi gibi bölümlerin olduğu tesiste temizliğe çok özen gösteriyoruz. Hemen her akşam, havuzlar boşaltılıyor ve ilaçlama yapılarak temiz suyla dolduruluyor. Ayrıca suyun gün içinde de temizlenmesi için dezenfekte edici malzemeler kullanıyoruz. Halkımızın daha kaliteli ve daha temiz termal hizmet alması için faaliyetlerimiz sürecek” diye konuştu. 
Öte yandan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, tesiste yapımı büyük ölçüde tamamlanan agua parkın kısa süre içinde kullanıma sunulacağını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim