Uşak Ticaret Borsası’nda mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sezer ve mevcut Borsa Meclisi Başkanı Sefa Arpacı, başkanlık yarışına girecek. Uşak Ticaret Borsası’nda 1 Ekim Cumartesi günü yapılması planlanan seçim öncesi adaylığını ilk açıklayan Meclis Başkanı Sefa Arpacı oldu. Arpacı, yaptığı yazılı açıklamada, “Rahmetli babamız Fevzi Arpacı 2001 yılında tüccar arkadaşıyla birlikte, Uşak Ticaret Borsasını kurmuşlar. O günden bu yana Uşak’ın tarım ve hayvancılık sektörüne birçok hizmetlerde bulunan Borsamızda artık bende hizmet için yola çıktım. Rahmetli Babamız her zaman bize iyi insan ve insanlara faydalı olmayı tembih ederdi. Bizde bu düstura uygun olarak hizmet için yola çıktık” dedi. Projelerinin bulunduğu bildiren Arpacı, “Güçlü, tecrübeli bir kadro ile yola çıkıyoruz. Amacımız Borsamızı bölgenin en iyisi haline getirebilmek. Tüccarlarımız ve üreticilerimizin lehine olabilecek her türlü öneri ve proje yede açık olacağız. Borsamız hem Tüccarımızın hem üreticimizin onlara kapımız ve hizmetimiz sonuna kadar açık olacak. Yakın bir tarihte seçim kadromuzu, yönetimimizi ve meclisimizi kamuoyuna duyuracağız” dedi.   

 

MUSTAFA SEZER TEKRAR ADAY OLDUĞUNU İLAN ETTİ
Uşak Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Sezer de tekrar aday olduğunu duyurdu. Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Sezer, “İlimizdeki tarım ve hayvancılık sektörünün gelişmesi adına çalışmalarımıza devam edeceğim. Yaklaşık 10 yıldır Borsamızın Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktayım. Geçen süreç içinde birçok projeye imza attık.  Seçimde sonra üyelerimizin takdiri ile tekrar göreve gelirsek üyelerimizin menfaati olan tüm çalışmaları hızlandıracağız” dedi. Sezer, “Göreve geldiğimiz günden itibaren kurumumuzda yapılan tüm çalışmaları paydaş kurumlarımızla bir araya gelerek, üyelerimizde istişare mantığı ile çalışmalarımızı yaptık. Şeffaf yönetim sergiledik. Bundan sonraki süreçte de şeffaf katılımcı bir yönetim sergilemeye devam edeceğiz. Sürekli olarak üyelerimizin derdine sıkıntısına kurumumuz ölçeğinde yardımcı olduk olamaya devam edeceğiz. Üyelerimizle sürekli istişare halinde projelerimizi oluşturarak çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Mehmet Çakın: Uşaklı vatandaş, sosyal tesislerimizden memnun ve bu çalışma sistemi devam edecek Mehmet Çakın: Uşaklı vatandaş, sosyal tesislerimizden memnun ve bu çalışma sistemi devam edecek

Editör: TE Bilişim