Uşak Belediyesi, Yeşil Karaağaç’ta yaptığı düzenlemelerle, vatandaşa haftanın hemen her günü zaman geçirebileceği, temiz hava ve gölet manzaralı bir mesire alanı kazandırdı. Karaağaç Göleti olarak adlandırılan ve yaklaşık 453  bin metrekarelik alanda, çevre düzenlemesi yapıldı.


Vatandaşın piknik yapacağı 60 kamelyanın yer aldığı bir alan kuruldu. Piknik alanı; survivor parkuru ve çocuk oyun parkı, seyir terası ve hatıra fotoğrafı çekimi alanıyla zenginleştirildi.  Bölgede balık tutmayı sevenler için de kamp ve karavan alanı kuruluyor. At çiftliği ve kır lokantasının inşa edileceği Yeşil Karaağaç mesire alanı önümüzdeki günlerde daha fazla ilgi çekecek.


Karaağaç mesire alanında, ayrıca bir konser ve etkinlik alanı kurulduğunu belirten Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “İlimizin güzide bir mekanı olan Karaağaç Göletine, yatırım yaparak bu alanın daha da gelişmesini sağlıyoruz. Burada yıllar önce kurulmuş bir piknik ve mesire alanı vardı ve zaman içinde ekonomik ömrünü yitirdi. Bizler 31 Mart 2019 seçimlerinde, aday olduğumuz dönemde Karaağaç Göletinin çevresiyle ilgili bir proje hazırladık ve bunu yatırım planlarımıza aldık. Fakat pandemi nedeniyle projemizin hayata geçmesi biraz daha geç oldu. Buraya 60 kamelyanın yer aldığı bir piknik alanı kurduk ve yakın bir zamanda at çiftliğimizi de buraya taşıyacağız. Survavior ve diğer etkinliklerle keyifli zaman geçiren çocuklarımız, at çiftliğimizin kurulumuyla burada ata binmeyi öğrenecekler ve keyifli anlar yaşayacaklar” dedi.

Uşak'ta memurlara sendika değiştirten para için imzalar atıldı Uşak'ta memurlara sendika değiştirten para için imzalar atıldı


Bölgede bir çadır ve karavan kampı alanı kurulacağını dile getiren Çakın, “Burada sportif olta balıkçılığı yaygın olarak yapılıyor. Balık avlamayı bir hobi gibi görenler, buraya oltalarıyla geliyorlar ve zaman geçiriyorlar. Bazen gece kalma durumları ortaya çıkabiliyor ve bunun için de bir çadır ve karavan kampı alanı kuruyoruz. Bölgede, güvenli bir şekilde kamp yapılabilir hale gelecek ve burada konaklayacakların günlük ihtiyaçlarını karşılamaları için de gereken yatırımlarımız yapılacak” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim