Uşak Belediyesi tarafından oluşturulan Genç Kuşak ekibi, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sağlık çalışanlarını bir kez daha hatırladı. 

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin duvarına “İyi ki varsınız” sloganını yazan Genç Kuşak ekibi, hastanede görevli doktor, hemşire ve diğer sağlık çalışanlarına, çeşitli hediyeler takdim etti. 

Yaklaşık 1 yıl önce ilan edilen covid-19 pandemisi nedeniyle, dur durak bilmeden aralıksız görev yapan sağlık çalışanları, hastalıkla mücadele uğruna, kendi canlarını ortaya koyuyorlar. 

Zaman zaman covid-19 salgını nedeniyle kayıplar veren sağlık camiası, bu yılki 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle, çeşitli etkinliklerle bir kez daha onurlandırıldı.

Düz Bir Karın İçin Karın Germe Ameliyatı Düz Bir Karın İçin Karın Germe Ameliyatı

Bu kapsamda, Uşak Belediyesi tarafından oluşturulan Genç Kuşak ekibi, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir etkinlik düzenledi. 

Hastane önünde sağlık çalışanlarının önemini anlatan bir video çekildi ve kurumun sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Hastanenin duvarına sağlık çalışanları için “İyi ki varsınız” sloganı yazılırken, görevli doktor, hemşire ve diğer sağlık personeli çiçek ve çeşitli hediyelerle hatırlandı. 

Sağlık çalışanları, söz konusu etkinliğe imza atan Genç Kuşak ekibine ve Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’a teşekkür etti. Öte yandan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın da, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle verdiği mesajında, “İnsanlığın sağlık ve huzuru için gece gündüz demeden büyük bir özveriyle mücadele eden değerli sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum. İyi ki varsınız” ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilişim