Tarımın sürdürülebilirliği için 20 yıldır çalışan DenizBank, Uşak İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ile iş birliği protokolü imzaladı. Banka, kurum üyesi üreticilere tarımdaki 20’nci yılına özel avantajlar sunacak.

Komili'nin Ayvalık erken hasat zeytinyağı fiyatı Komili'nin Ayvalık erken hasat zeytinyağı fiyatı

Tarişbank’ı 2002 yılında satın alarak sektöre en büyük kaynağı sağlayan DenizBank, Uşak İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ile imzaladığı protokolle, 20. yılına özel avantajlı oran ve kampanyaları üreticiyle buluşturuyor.

‘Üretimi sürdürülebilir kılmak için yoğun şekilde çalışıyoruz’

DenizBank Uşak Şubesi Müdürü Hayrettin Kabaklı, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Memleketimize duyduğumuz sorumluluk bilinciyle tarıma katkıyı, ülkemizin geleceğine yatırım bilinciyle odağımıza yerleştiriyoruz. Yenilikçi finansal çözümlerimiz, ülkemizin dört yanında sektörün dinamiklerini yakından tanıyan ziraat mühendisi kadrolarımız ve 20 yıllık bilgi birikimimizle üretimi sürdürülebilir kılmak için yoğun şekilde çalışıyoruz. Tarımdan elde edilen geliri artırıp masrafları azaltmaya yönelik çalışmaları önemsiyoruz. Uşak İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği iş birliğimiz ile çiftçilerimizi, verimliliklerini yükseltecek kampanyalarla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz”

DenizBank Hakkında

DenizBank, 1997 yılında bir bankacılık lisansı olarak Zorlu Holding tarafından Özelleştirme İdaresi'nden satın alınarak yolculuğuna başladı. Ekim 2006’da Avrupa'nın önde gelen finans gruplarından Dexia bünyesine katılan bankanın hisseleri, 28 Eylül 2012’de Rusya’nın en büyük bankası Sberbank’a, 31 Temmuz 2019 itibarıyla ise yine bölgesinin en büyük kuruluşları arasında yer alan Emirates NBD’ye devroldu.

Farklı finansal hizmetleri aynı çatı altında toplayan bir “finansal süpermarket” oluşturmayı hedefleyen DenizBank Finansal Hizmetler Grubu’nun, Türkiye’nin 81 ilinde, iştiraklerin şubeleri dâhil toplam 717 şubesi ile 14 binin üzerinde çalışanı; altı yerli, üç uluslararası finansal iştirak ile altı yerli finansal olmayan iştiraki ve Bahreyn'de bir şubesi bulunuyor. DenizYatırım, Deniz GYO, DenizPortföy Yönetimi, DenizLeasing, DenizFaktoring, Hızlı Öde, Intertech, NEOHUB, DenizKültür, Ekspres Bilgi İşlem ve Ticaret, Açık Deniz Radyo-TV ve Bantaş grubun yerli; Eurodeniz, DenizBank AG ve DenizBank Moscow ise uluslararası iştirakleri olarak konumlanıyor.

Editör: TE Bilişim