Fasulye Stand

Alışveriş merkezlerinde, kalabalık caddelerde çok sık rastladığımız bazı tanıtım ve reklam standları bulunmaktadır. Bu konuda tanıtım firmalarının sunduğu bu standlar oldukça etkili bir tanıtım sunmaktadır. Tanıtım standları ile ilgili farklı tasarımlar yapıldığı görülmektedir. Bu tasarımlar şekil olarak farklılık göstermektedir. Fasulye stand tanıtım olarak kullanılan standlar arasında yer almaktadır. Bu standlar şekil olarak üst kısımdan bakıldığında fasulyeye benzediği için bu ad verilmiştir.

Fasulye standları üzerine istenilen yazı, logo veya reklamın yapıştırılabildiği plastikten tanıtım aracı olarak adlandırılabilir. Bu standların ön kısmına ve üst kısmına ilgili reklamının veya duyurunun yazılmasının yanında standın arka kısmında da tanıtımı yapan kişinin bulunması söz konusu olmaktadır. Bu standların üst kısmında ise broşürler tanıtım için gerekli olan malzemeler yer almaktadır.

Uşak'taki otel kapasitesi lüks otelin tamamlanmasıyla yüzde 20 artacak Uşak'taki otel kapasitesi lüks otelin tamamlanmasıyla yüzde 20 artacak

Fasulye Stand Çeşitleri

Tanıtımını yapacağınız hizmetin kaliteli ve sonuca odaklı olarak yapılması için fasulye stand kullanılabilir. Böylece doğrudan hedef kitle ile iletişime geçilmiş olacağı için tanıtım amacına ulaşmış olacaktır. Stand çeşitlerini ve fasulye standları incelemek ve satın almak için https://bayraksantekstil.com.tr/tanitim-standi/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim