Fondöten Nedir

Kusursuz bir cilt teni için fondöten vazgeçilmez bir üründür. Fransızca kökenli olan fondöten kelimesi astar ve boya zemini anlamına gelir. Fondöten, makyaj malzemesi olarak ise cilt tenini kusursuzlaştıran ve yüzdeki kusurları gizleyen bir etkiye sahiptir. Fondöten sayesinde kusursuz sonuçlara ulaşmak mümkündür. Fondöten çeşitleri farklı seçeneklerine sahiptir. Krem ve likit fondöten, pudra fondöten, stick fondöten gibi çeşitli fondöten ürünleri bulunur.

Fondöten Çeşitleri

Pudra fondöten: Pudra fondöten kullanımı için makyaj süngerini kullanmak uygundur. Bu fondöten çeşidi pudra ve fondöten seçeneğini bir arada sunar. Pudra fondöten, kusursuz bir cilt teni yaratırken aynı zamanda ağırlık da yapmaz. Bu kapatıcıların en mühim özelliği kuru ve ıslak şekilde kullanılabilmeleridir.

Stick fondöten: Stick fondöten yağlı bir özelliğe sahiptir. Cilt tenindeki kusurları gizlemede oldukça etkilidir. Cilt tonunu eşitlemek adına bu fondöten çeşidi tercih edilebilir.

Likit ve krem fondöten: Likit fondötenler sayesinde doğal bir kapatıcılık sağlanmış olur. Krem ve likit fondötenler sıvı formdadır. Bu fondötenler fırça ile kullanılırsa daha doğal bir görünüm elde edilmiş olur.

Çeşitli fondöten çeşitlerine ve modellerine göz atmak için https://www.kozmela.com/fondoten adresini ziyaret edebilirsiniz.

Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde, QUA Granite gücü Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde, QUA Granite gücü

Editör: TE Bilişim