Kramponlar, buzlu veya karlı arazide yürümenize yardımcı olmak için botlarınıza takılan ve tırmanma kemerinize takılan özel cihazlardır. Yeni nesil kramponlar, kullanımı en kolay olanıdır, çünkü tek yapmanız gereken onlara adım atmak. Krampon uçları, botunuzun önüne ve arkasına takılır, ardından bunları bir kilitleme mekanizması ile yerlerine kilitlersiniz. Krampon fiyatları açısından da yeni model ürünlerin ayrıcalıklı fırsatları beraberinde getirdiği bilinmektedir.

Armani Saatlerinin Tasarımı Armani Saatlerinin Tasarımı

Askılı kramponlar son zamanlarda sıklıkla karşımıza çıkmaktadır. Bu tarz kramponlar farklı modellerden tekniktir. Askılı kramponları kayışlarla botlarınıza güvenli bir şekilde bağlamanız gerekir. Bu da tepelere veya dağlara çıkmadan önce teçhizatınızı giymek için bir arkadaşınızın veya bir partnerinizin yardımına ihtiyacınız olduğu anlamına gelir. Yalnız gidiyorsanız, kayışlı kramponlar muhtemelen sizin için değildir.

Kramponlar, dağlık arazilerde kullanılan bir ayakkabı türüdür. Bir kramponun temel işlevi, buzda ve karda ek çekiş sağlayan bir bota takmaktır. Kullanıcıya üzerinde yürüdükleri yüzeyde ek kavrama sağlamaları bakımından kramponlara veya sivri uçlara benzerler. Krampon fiyatları da bu konuyla doğrudan ilgilidir. Siz de https://www.lescon.com.tr/krampon/ internet sayfası aracılığıyla bu tarz ürünlere sahip olabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim