Luminor Marinanın Vazgeçilmez Ürünleri

Lüks bir saat markası olarak Luminor Marina koleksiyonerlerin vazgeçilmez ürünleri arasında yer alıyor. Özellikle kült modellerinde yer alan saniye göstergesi bu markayı özel yapan özellikler arasındadır. Tasarımını hiç değiştirmeden günümüze gelebilmiş nadir tasarımlardan olan marka, İtalyan Deniz Kuvvetlerinin zorlu testlerinden geçmiş bir formdadır.

Özellikle film yıldızlarının takması ile daha da ünlenen Luminor Marina saatleri lüks bir marka olmanın ötesinde bir askeri tasarıma sahip olması ile de popüler hale gelmiştir. Hatta deniz altında 300 metreye kadar su geçirmeyen dalgıç saatleri tasarımı ile ön plana çıkmış marka bu konuda da oldukça başarılı sonuçlar elde etmiştir.

Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde, QUA Granite gücü Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde, QUA Granite gücü

Luminor Marina Saat Fiyatları

Dünya çapında bir üne sahip Luminor Marina marka saatler gerek tasarımı gerekse de fonksiyonelliği ile dikkatleri üzerine çekerken sunduğu geniş fiyat yelpazesi ile de lüks saat konusunda kendini aşmış bir marka haline gelmiştir.

Son yıllarda lüks denebilecek bir kategoride olmasına rağmen dünya çapında ünlü ve lüks koleksiyonu arayışında olanlara hitap eden ve tatmin edici sonuçlar sunan Luminor Marina saatler için https://entropia.club/tr/product/luminor-marina-47-mm/ sitesine göz atabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim