Enuygun, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için kapıda vize uygulamasına geçen Mısır’ın doğal ve kültürel güzelliklerini seyahat severlerle paylaştı. Mısır seyahatleri için artık önceden vize almayacak olan seyahat severler, Mısır sınır kapısında vize alarak çok daha kolay seyahat edebilecek.

Enuygun, resmi makamlarca yapılan açıklamaların ardından Mısır’ın gezilecek yerleri aramalarında ve uçak biletlerinde artış yaşandığını belirtti.

Enuygun’dan Mısır seyahatleri için öneriler

Kapıda vize uygulamasının başlamasıyla seyahat severler için Mısır gidilecek alternatif rotalardan biri konumuna geldi. Akvaryum gibi denizi, kültürel cazibe merkezleri ve otantik mutfağı gibi pek çok güzelliği bünyesinde barındıran Mısır’ın ileriki günlerde daha çok ilgi göreceği düşünülüyor.

Mısır’a kapıda vize uygulamasının başlamasının ardından ülkenin gezilecek yerleri de merak konusu oldu. İşte Enuygun’a göre Mısır gezisinin olmazsa olmazları…

Mısır’ın dünya mirası Giza Piramitleri görülmesi gereken yerler listenizde mutlaka yer almalı. Keops, Kefren ve Mikerinos piramitlerini de mutlaka ziyaret etmelisiniz. Giza Platosu'nda yer alan Büyük Sfenks eski Mısır uygarlığının gizemini yansıtan önemli bir yapı olması nedeniyle önemli. Tarih boyunca birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış olan Luxor ise Karnak ve Luxor tapınaklarıyla nam salmış. II. Ramses’in inşa ettirdiği Abu Simbel göz kamaştırıcı mimarisi ve tarihi zenginliğiyle dikkat çekiyor. Ve Mısır’ın sembolü Nil Nehri… Mısır'ın ana arteri olan Nil Nehri boyunca yapılan bir geziyle doğanın ve kültürün eşsiz güzelliklerini keşfe çıkabilirsiniz.

Tarihi değerleri bir yana mutfağı ile de ilgi çeken Mısır’da falafel, fesekh, molokheya, kushari ise tatlarına bakmadan dönmemeniz gereken lezzetlerden.

Enuygun’dan Mısır uçak bileti kapıda vize alarak kadim bir medeniyete ev sahipliği yapan Mısır topraklarını keşfedebilirsiniz.

Wingie Enuygun Group Hakkında

Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde, QUA Granite gücü Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde, QUA Granite gücü

Wingie Enuygun Group, teknolojik gelişmelerin öncüsü olan, dijital düşünen ve kullanıcılarına en kusursuz deneyimi sunmak için çalışan seyahat odaklı bir teknoloji şirketidir. Wingie Enuygun Group, her ay en uygun seçeneklerle buluşturduğu 20 milyonun üzerinde ziyaretçisi ile Türkiye’de seyahat sektörünün online dönüşümüne yön veriyor. Hizmet verdiği alanlar arasında uçak bileti, otel, otobüs bileti, araç kiralama, kredi ve sigorta yer alıyor. 10 milyonun üzerinde uygulama indirme ile seyahat sektöründe öncü olma özelliğini taşıyan Enuygun; 2028’e kadar dünyanın en büyük 5 online seyahat pazaryeri arasına girme vizyonuna paralel olarak, global markası Wingie ile 5 dilde hizmet sunuyor.

Editör: TE Bilişim