En değerli taşlardan biri olan pırlantalar çok nadir rastlanan taşlardan biridir. Bu sebeple evlenme teklifi gibi özel günlerde genellikle pırlanta tek taş yüzük hediye edilir. Pırlanta tek taşın vermek istediği mesaj karşı taraftaki insanın da nadir bulunan değerli bir kişi olduğunu belirtmek için kullanılır. Pırlantanın en çok kullanıldığı alan genellikle yüzüklerde yer almaktadır. Tek taş alırken mutlaka pırlanta olmasına dikkat etmek gerekir.


Pırlanta Tek Taş Hakkında


Pırlanta çok eski zamanlardan bu yana gelmiştir. Eski zamanlarda pırlanta aksesuar dışında pek çok farklı alanda kullanılırken günümüzde en çok aksesuar alanında kullanılıyor. Pırlanta tek taş etkileyici bir güzelliğe sahiptir. Her kadının beğeneceği pırlanta tek taş yüzükler pek çok farklı kesim ve modelle karşımıza çıkıyor.

Marmarabirlik 5 litre zeytinyağı ve Olin ayçiçeği yağı indirime girdi Marmarabirlik 5 litre zeytinyağı ve Olin ayçiçeği yağı indirime girdi


Pırlanta Tek Taş Kesimi


Pırlanta tek taş yüzüklerin pek çok farklı kesimi vardır. Oval, yuvarlak, kalp, zümrüt, kare, baget ve prenses model pırlanta tek taş kesimleri yer alır. Bu kesim modelleri arasında tek taş yüzükte en çok tercih edilenler zümrüt ve oval kesim modelleridir. Aynı zamanda zümrüt ve yuvarlak kesim modelleri kolye ve küpe modellerinde de sıklıkla tercih edilen kesim modelleridir. https://www.pirlantamerkezi.com/pirlanta-tektas-yuzukler  siteden pırlanta tek taş satın alabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim