Dikkat: Gözlerle temasından kaçınılmalıdır. Ciltte uzun süren bir hassasiyet ile karşılaşılması durumunda ürün kullanımı bırakılarak doktora danışılmalıdır. Hassas, soyulan veya problemli cilde uygulanmamalıdır. Ürün içeriğindeki alfa hidroksi asit (AHA) cildin güneş hassasiyetini artırarak güneş yanığı ihtimalini güçlendirebilir. Ürün kullanımı süresince  ve takip eden bir hafta boyunca güneş kremi kullanılmalı ve güneşte kalmaktan kaçınılmalıdır.

Revolution x Nihal %5 Kafein ve Hyaluronik Asit Göz Serumu 30 ml / 179,90 TL 

Dikkat: Yalnızca harici kullanım içindir. Herhangi bir kızarıklık veya tahriş durumunda ürün kullanımı bırakılmalıdır. Gözlerle temasından kaçınılmalıdır. 

Revolution x Nihal %10 Matrixyl Kırışıklık Karşıtı Serum 30 ml/ 329,90 TL 

Revolution x Nihal %10 Matrixyl Kırışıklık Karşıtı Serum ile yıllara meydan okuyun! Güçlü bir peptit olan Matrixyl ile formüle edilen Revolution x Nihal %10 Matrixyl Kırışıklık Karşıtı Serum, ciltteki ince çizgilerin görünümünü yumuşatarak daha taze, dengeli ve genç bir cilt görünümü kazandırmaya yardımcı olur. Parfüm, yağ, paraben, alkol ve gluten içermeyen Revolution x Nihal %10 Matrixyl Kırışıklık Karşıtı Serum, cildin nemlendirilmesini ve dolgunlaştırılmasını destekleyerek daha sıkı bir cilt görünümü kazanmanıza yardımcı olur. Kullanmadan önce iyice çalkalayın. Temiz ve kuru cilde birkaç damla uygulayın. En iyi sonuç için hem sabah hem akşam kullanın.

Marmarabirlik 5'lik teneke soğuk sıkım zeytinyağı ise daha uygun fiyata geliyor Marmarabirlik 5'lik teneke soğuk sıkım zeytinyağı ise daha uygun fiyata geliyor

Dikkat: Yalnızca harici kullanım içindir. Herhangi bir kızarıklık veya tahriş durumunda ürün kullanımı bırakılmalıdır. Gözlerle temasından kaçınılmalıdır. 

Revolution x Nihal Sivilce Karşıtı Losyon 30 ml /329,90 TL 

Sivilce karşıtı Revolution x Nihal Sivilce Karşıtı Losyon ile tanışın! Çinko Oksit, Niacinamide ve Allantoin içeren formülü sayesinde leke görünümünü azaltmaya yardımcı olan Revolution x Nihal Sivilce Karşıtı Losyon, zengin içeriğiyle sivilce oluşumunun engellenmesini destekler. Parfüm içermeyen ve cildi rahatlatmaya yardımcı olan Revolution x Nihal Sivilce Karşıtı Losyon, cildin sebum dengesinin korunmasına yardımcı olur.

Dikkat: 

Yalnızca harici kullanım içindir. Herhangi bir kızarıklık veya tahriş durumunda ürün kullanımı bırakılmalıdır. Gözlerle temasından kaçınılmalıdır. 

Topikal ilaçlarla birlikte kullanımı veya hassas cilde uygulanması önerilmez. 

Editör: TE Bilişim