VDS, VPS  Hosting Neden Alınmalıdır?

Web sistemleri teknolojinin gelişmesiyle oldukça önemli hale gelmiştir. Bir internet web adresine sahip olmak ve bilgilerin güven içerisinde depolanmasının sağlanması, bireysel veya şirketlerin kendi web sayfalarını oluşturarak geniş kitlelerin faydalanmasının sağlanması güçlü Türkiye vps sunucu ile sağlanmaktadır.

 Hosting Hizmeti Neden Alınmalıdır?

 Hosting yani barındırma hizmeti, web sitesi içerisinde yayınlanan sayfaların diğer tüm internet kullanıcıların erişmesi için depolandığı alan olarak ifade edilmektedir. Hosting hizmeti web sayfasının arka yüzü olarak kabul edilmektedir. Bu anlamda yüksek teknoloji ve güvenilir veri merkezi ile bu hizmet sağlanmalıdır.

Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde, QUA Granite gücü Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde, QUA Granite gücü

 Hosting Hizmeti Alırken Dikkat Gereken Noktalar Nelerdir?

 Web sitesi yüksek performans sergilemesi ve geniş kitlelere ulaşması açısından hosting hizmeti veren firmanın güvenilir olmasına dikkat edilmelidir. Biz onlinehosting.com.tr olarak sistem üzerinden yüksek güvenlik, yedekleme ve işletim sistemi kullanmaktayız.

 Bir hosting sistemi en yüksek performansı göstermelidir. Bu anlamda vps server kiralama yaparken paket içerikleri bakımından oldukça zengin uygulama sunmaktayız. Hosting yani barındırma hizmeti üstün teknoloji sayesinde vds hosting ürün desteği sağlamaktayız.

 Müşteri İletişim ve Ürün Desteği

 Firma olarak onlinehosting.com.tr web sayfası üzerinden satış öncesi ve sonrası uzman ekiplerimiz ihtiyaç duyulan tüm talepleri en kısa süre içerisinde sağlamaktadır. Vds satın al sonrasında web sitelerinin sürekli aktif kalması, kesintiye uğramaması adına tüm çalışmalar firmamız tarafından yapılmakta ve sonuçları kullanıcıları ile paylaşılmaktadır.

 Online sunucu kiralama hizmetlerimiz dışında barındırma hizmetlerimizi fiziksel sunucu kirala uygulaması da bulunmaktadır. Fiziksel sunucu, online olmayan ve bir depolama aygıtı üzerinde bellek, işlemci ve ana kart denetleyici görevine sahip donanım olarak tanımlanmaktadır. Bu anlamda fiziksel sunucu tercih edilmesi halinde uzman kadromuz gereken tüm desteği sağlamaktadır.

 onlinehosting.com.tr sunduğu hizmetlerden memnun kalınmadığı takdirde 15 gün içerisinde para iadesi koşulsuz olarak firmamız tarafından sağlanmaktadır.

 Dedicated Sunucu Özel Server Hizmeti

 Sunucular iki şekilde kullanılmaktadır. Bir sunucu birden fazla web sitesini kendi bünyesinde bulundurmaktadır. Aynı zamanda kullanıcı talebi üzerine dedicated server satın al halinde bir sunucuyu sadece bir kullanıcıya da tahsis edilebilmektedir. onlinehosting.com.tr web sitesinden tüm konu ile ilgili tüm detaylara ulaşabilir, uzman müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

 Dedicated sunucu diğer bir ifade edile paylaşımsız erişimdir. Bir şirket veya bir kişiye tek bir sunucunun tahsis edilmesi yöntemidir. Genellikle farklı şirket ve bireylerle paylaşıma kapalı olması sebebiyle veriler tek şirket veya bireye ait olmaktadır.

 Firmamız onlinehosting.com.tr olarak bünyemizde barınan ve hosting hizmeti alan firma ya da bireysel kişilerin web üzerinde veri güvenliği yüksek seviyede korunmasını sağlamaktadır. Bu bağlamda herhangi bir soru veya taleplerinizi onlinehosting.com.tr üzerinden ulaştırabilirsiniz.

 Dedicated Sunucu ve Vps Server Paket İçerikleri

 Hosting uygulamaları bireysel ve kurumsal ihtiyaçlara uygun olarak paket içerikleri oluşturulmaktadır. Size en uygun paketi seçmek için firmamız onlinehosting.com.tr web adresini ziyaret ederek paket içeriklerimizi incelemeniz yeterli olacaktır.

Editör: TE Bilişim