Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na
AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün 2’inci yıldönümüyle ilgili yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin büyük bir felaketin eşiğinden döndüğü ve yeniden varoluş mücadelesinden galip çıktığı 15 Temmuz, milletimizin tüm vesayet rejimlerinden tamamen kurtulduğu gündür. 15 Temmuz’da aziz milletimizin cesaretiyle, darbelerin nasıl önleneceği tüm cihana gösterilmiştir” dedi. 
15 Temmuz 2016 Cuma gecesi Uşak ve Türkiye’deki tüm vatandaşların ellerinde bayraklarla meydanları doldurduğunu ve büyük bir cesaret örneği gösterdiğini söyleyen Mehmet Çakın, “Bu ülkenin kaynaklarından faydalanan ve buna rağmen gaflet, dalalet ve ihanet içinde olan FETÖ ve işbirlikçileri, hiç acımadan kendi milletine silah sıktılar ve Türkiye’yi karanlık güçlerin hakimiyet kurduğu bir ülke haline getirmek istedi. 15 Temmuz gecesi, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla milyonlarca vatandaş, hiçbir görüş ayrımı yapmaksınız meydanları doldurdu. 15 Temmuz’daki hain darbe girişimi, milletin yumruğunu masaya vurmasıyla önlendi. Hain FETÖ ve işbirlikçilerine gerekli cezalar verilmeye başlandı ve halen devletimiz bu konudaki mücadelesini sürdürmekte” dedi.
27 Mayıs, 12 Eylül, 28 Şubat ve e-muhtırayı hatırlatan Mehmet Çakın, şöyle söyledi: “Bugüne kadar askeri vesayetle bu memlekete ayar vereceğini sananlar, 15 Temmuz gecesi büyük bir ders aldılar ve alçaklığın cezasını gördüler. 2002’de kurulan ve yeter söz milletindir diyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve devletine bağlı idarecilerimizin öncülüğünde, girdiğimiz bu mücadeleden de alnımızın akıyla çıkmasını bilmemiz, milletimiz ve dünya demokrasi tarihi açısından bir şanstır. 15 Temmuz, Türk milletinin tarihinin ve talihinin değiştiği gündür. Cenab-ı Allah’ın bir daha ülkemizi ve milletimizi bu şekilde imtihan etmemesini temenni ediyorum. 15 Temmuz gecesi şehit düşen tüm yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. İhanetin son engellendiği o gece, yaralanarak gazi olan yurttaşlarımıza da ne kadar teşekkür etsek azdır diyorum. Meydanları dolduran ve darbeye geçit vermeyen aziz milletimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum”.
Editör: TE Bilişim