AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, 7 Haziran sonrasında küresel güçlerin ve iç mihrakların ülkedeki iç huzur ve barış ortamını yok etmek için düğmeye bastığını belirterek, “Türk milleti, oynanan oyunların farkındadır ve kandan medet umanlar boylarının ölçüsünü alacaklardır” dedi. Yaşanan terör saldırıları nedeniyle sağduyu çağrısında bulunan Servet Kuş, “Sen ben yok, birlik, dirlik, kardeşlik ve Türkiye var” ifadesini kullandı.

Özkan Yalım, diğer Uşak Belediye Başkan adaylarını küçümsedi Özkan Yalım, diğer Uşak Belediye Başkan adaylarını küçümsedi

BİZİM KARDEŞLİĞİMİZİ KİMSE BOZAMAZ

Türkiye’nin 2002’de belirlediği 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinin küresel güçleri rahatsız ettiğini belirten AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, 7 Haziran sonrasını fırsat bilen grupların ülkeye zarar vermek için bütün kirli oyunları oynamaya başladıklarını söyledi. “Türkiye’de ne zaman işler iyiye gitse, birileri mutlaka rahatsızlık duyar” diyen Servet Kuş, şöyle devam etti: “Öncelikle kimse bizim kardeşliğimizi bozamaz. Ne yaparlarsa yapsınlar, hangi kanlı ve kirli eylemi ortaya koyarsa koysunlar, bizler büyük bir aileyiz ve bir birimize sımsıkı bağlıyız. 7 Haziran sonrasında, iç ve dış mihraklar ülkemize zarar vermek ve yarınımız olan çocuklarımız için ortaya koyduğumuz hedeflerden bizi caydırmak için kanlı eylemlere başvurdular. Son olarak Ankara’da 97 vatandaşımız, hunharca katledildi. Yaşanan bu olaylar, bireysel ve kurumsal bazda bizleri son derece üzmüştür. Bu ve diğer kanlı eylemlerin tek bir amacı, büyük Türkiye’nin önünü kesmektir. Türk milleti, oynanan oyunların farkındadır ve kandan medet umanlar boylarının ölçüsünü alacaklardır”.

SAĞDUYULU OLMAYA İHTİYACIMIZ VAR

Toplumun sağduyulu ve soğuk kanlı olmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu dile getiren Servet Kuş, “Hepimiz aynı geminin içindeyiz ve devletimiz, Türk’ü, Kürt’ü, Alevisi, Sünnisi ve toplumun her kesiminin ortak paydasıdır. Bugün mücadele etmemiz ve tavır sergilememiz gereken devletimiz değil, ülkemiz üzerinde hain emelleri olanlardır. Bu bağlamda toplumsal olarak sağduyulu olmalı ve soğuk kanlı duruşumuzu bozmamalıyız. Sen ben yok, birlik, dirlik, kardeşlik ve Türkiye var, anlayışını hakim kılmalı ve toplumun huzuruna ve barışa yöneltilen her saldırıya, kenetlenerek cevap vermeliyiz” dedi. 

Editör: TE Bilişim