Mehmet Çakın ve ekibi güven oyu aldı! Mehmet Çakın ve ekibi güven oyu aldı!

AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, 2023 seçimlerinde partisinin tekrar 2 milletvekili çıkaracağını belirterek, “Şimdi de bizim elimizdeki anketler ve reel saha görüntüsü de ortada. Matematik de var. Vatandaşımıza matematiği anlattım ve bunu bilenler sonucu net olarak görürler. AK Parti 7 Haziran haricinde hep 2 vekil aldı. Tarihimizde en rahat seçimi 2023’te alacağımızı biliyorum. Kafa kafaya falan da değil. Açık ara seçimi alacağız. Bunun matematiği var ve ben avukatım bunların dersini okumuş biriyim” dedi.

Uşak Şehir Konuşmalarında, İbrahim Ethem Karahan’a açıklamalar yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, burada Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile 2023 seçimleri hakkında da konuştu. Partisinin tarihinin en rahat seçimini alacağını öne süren Tuğrul, “Pandemi sürecinde yoğun bakım yatak sıkıntısı yaşamayan bir ildik. Hastanemizin yeni kadın ve doğum ile çocuk bölümü otel kıvamında. Çok güzel bir hastanemiz oluştu ve fiziki imkanlar çok iyi. Vatandaşımız bu randevu almak ve almamakla ilgili sıkıntılar yaşıyor. Fiziki sorunlar ortadan kalkmış. 2021 yılında 1 milyon 250 binin üzerinde poliklinik yapmış. Yeni 78 doktorumuz geliyor. Sağlık Bakanlığımız tarafından son atamalar yapıldı. Kamu hastanelerinden de bir kısım dönüşler oldu. Geri dönmek isteyen doktorlarımız var. Tabi ki aralarında ve içlerinde iyi niyetli insanlar olmayacağı gibi toplu olarak hepsini tukaka ilan etmek doğru değil. Doktorundan sağlık personeline kadar hepsi kendi hayatını riske atarak fedakarlık gösterdiler” dedi.  “Pandemide ilimiz mavi şehir oldu. Her meslek grubunda olduğu gibi işini kötü yapanlar da olacak. Ben avukatım avukatların da içinde kötüler olabiliyor” diyen Tuğrul, şöyle devam etti: “Randevu sisteminde sorunlar çözülüyor. En son atamalarla radyoloji doktoru sıkıntımız kalmayacak”.

“AK PARTİ TARİHİNİN EN RAHAT SEÇİMİNİ ALACAK”

Tuğrul, “Bu anketleri ben komik buluyorum. Halep ordaysa Arşın burada diye bir laf var. Biz kendimizden eminiz ve herkes muhalefetin belediyeyi alacağını konuşuyordu. 31 Mart’ta seçimi biz aldık ve 11 belediyenin 10’unu kazandık. O dönemde seçim önünde AK Parti gitti ifadeleri vardı. Şimdi de bizim elimizdeki anketler ve reel saha görüntüsü de ortada. Matematik de var. Vatandaşımıza matematiği anlattım ve bunu bilenler sonucu net olarak görürler. AK Parti 7 haziran haricinde hep 2 vekil aldı. Tarihimizde en rahat seçimi 2023’te alacağımızı biliyorum. Kafa kafaya falan da değil. Açık ara seçimi alacağız. Bunun matematiği var ve ben avukatım bunların dersini okumuş biriyim. İl Başkanlığından önce seçim işlerinde sonuçların nasıl olacağını çok iyi biliyorum. Ben o konuda çok rahatım. 2 milletvekilliği tartışmaya açık değil” diye konuştu.

UŞAK’TAKİ DİĞER PARTİLERİN İÇİNDE KAVGA DÖVÜŞ VAR

“Vekil alacağını ifade eden partiler var, şu anda fiili olarak 2-3 il başkanıyla yönetilen partiler var. Vatandaşın 5-10 kişi kurduğu dernekler var gibi düşünün ve o tip yapı gibi durumlar var. Kendi içinde barışı sağlamayan ve kavga dövüş içindekiler var” diyen Tuğrul, şöyle konuştu: “HDP’ye bakanlık verebilen bir partiye insanlarımız oy vermez. Daha önce Selahattin Demirtaş’la kahvaltı yaparım diyen genel başkan, şimdi yön değiştiriyor. Seçimde milletvekilliği tartışması yok. Şu anda Uşak’ta yüzde 40 civarı görünüyoruz. Seçim zamanı yaklaşınca 2018 öncesindeki oyumuzu alacağımızı düşünüyorum. Yüzde 43’ün üzerinde bir oy alacağız. Hedefimiz bu ve muhalefettekiler bunu düşünsünler şimdiden, hesaplasınlar.”

Editör: TE Bilişim