Uşak'a hizmetkar olmaya gelen Muhammet Gür: Sırtımı önce Allah’a, sonra siz değerli hemşerilerime dayadım! Uşak'a hizmetkar olmaya gelen Muhammet Gür: Sırtımı önce Allah’a, sonra siz değerli hemşerilerime dayadım!
AK Parti Uşak İl Teşkilatı şehirdeki ilk mahalle mitingini gerçekleştirdi. Yoğun geçen programların ardından akşam saatlerinde Dikilitaş Mahallesi'nde kurulan sahneden yüzlerce mahalle sakinine seslenen Başkan Nurullah Cahan, "Durmak yok çalışmaya devam. İnşAllah Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Uşak'tan en büyük desteği göndereceğiz." dedi.

Dikilitaş halkının yoğun ilgi gösterdiği ve her yaştan katılımın sağlandığı mahalle mitingine Başkan Nurullah Cahan'ın yanısıra Uşak milletvekilleri Mehmet Altay ve Alim Tunç, Milletvekili adayı İsmail Güneş, AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık ile çok sayıda teşkilat mensubu ve Uşaklı katıldı.



24 Haziran seçimlerinin önemine yönelik konuşmaların yapıldığı ilk mahalle mitinginde mahalleliye hitap eden Başkan Nurullah Cahan "Uşak her zaman olduğu gibi bugünde çok güzel. Meydanları doldurduğunuz ve bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. Seçim çalışmalarının Ramazan ayına denk gelmesi ayrı bir bereket getirdi. Çalışmalarımıza iftarları ve sahurları katarak tempomuzu ikiye katladık. Uşak her zaman olduğu gibi yine lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Partinin yanında olacağını gösterdi. Sıkmadık el, girmedik gönül kapısı bırakmamaya çalışarak bütün mahallelerimizi dolaştık, son olarak bütün şehir İsmet Paşa Caddesinde buluştuk. Gördük ki Uşak her zaman milletinin ve devletinin yanında yer alıyor. Birliğimiz ve beraberliğimiz 24 Haziranda pekişmiş olacak. O gün sandıkları İl Seçim Kuruluna teslim edene kadar boş bırakmayacağız. Vakit Türkiye Vakti, Vakit Uşak Vakti “ diyerek sözlerine son verdi.



AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç ise birlik ve beraberliğin değerine vurgu yaparak hükümet olarak ortaya koyulan çalışmaları işaret etti. Tunç, 24 Haziran genel seçimlerinde bu hizmetlerin devam etmesi adına milletin gerekli mührü vuracağını dile getirdi. Görevini titizlikle yürütmeye çalıştığını söyleyen Alim Tunç hemşehrilerinden helallik istedi.

Milletvekili adayı İsmail Güneş ise bu seçimin önemine vurgu yaptığı konuşmasında "24 Haziran Ülkemiz ve bölgemiz için bir dönüm noktasıdır. Gün Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ak Partiye sahip çıkma günüdür. Milli birlik ve beraberliğimiz için durmadan usanmadan çalıştık. Şimdi o gün geldi ve Pazar günü bütün sandıklara sahip çıkacağız. Hep birlikte, el ele omuz omuza bu dava için elimizden gelenin daha fazlasını yapacağız” dedi.



“Vakit Türkiye Vakti” diyerek Ak Parti seçim sloganıyla sözlerine başlayan AK Parti İl Başkanı Mehmet Çakın da “Dikilitaş mahallesi bugün burada liderini, Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmayacağını gösterdi. Tüm şer odaklarının bir olup sadece amaçlarının Cumhurbaşkanımız gitsin de kim gelirse gelsin anlayışı içinde olduğunu gösterdiler. Bunların gözlerini öyle kan bürümüş ki PKK ile iş tutmaktan bile kaçınmıyorlar. Utanmadan gidip cezaevlerini ziyaret ediyorlar. Bu yüzden bizler boş durmayacağız. Sandıklarımıza sahip çıkıp 24 Haziran seçimlerinde onları sandığı gömeceğiz. Hem partimiz AK Partiyi Mecliste güçlü yapacağız hem de Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Başkan yapacağız” dedi.
 
Editör: TE Bilişim