AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba’yı “Sen Uşaklı değilsin” diyerek eleştirdi.

Muhammet Gür, Dikilitaş’ta yoğun kalabalığın katıldığı bir toplantı yaptı Muhammet Gür, Dikilitaş’ta yoğun kalabalığın katıldığı bir toplantı yaptı

Önceki gün, AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş’in ekonomik sorunlar nedeniyle intihar eden Reşat Keskin isimli vatandaşla ilgili “Evi ve arabası vardı, eşi öğretmendi” şeklindeki açıklamalarına yanıt veren Ali Karaoba, “Hasbelkadar milletvekili olan İsmail Güneş, sen git hastane yemekhanesine kim alınacak onunla uğraş, en iyi bildiğin iş bu” demişti. Güneş, Ali Karaoba’nın açıklamalarına sosyal iletişim ağı facebook üzerinden bir açıklama yaptı. Güneş, “Duydum ki Uşak’ta neler yaptığımızı merak ediyorsun muşsun? Sen hiç 5 yıldızlı otel konforundaki Uşak Devlet Hastanesi’ni ziyaret ettin mi? Buradaki ameliyatlahaneleri gördün mü? Eşme, Banaz ve diğer ilçelerdeki devlet hastanelerini ziyaret ettin mi? Yeni bitirdiğimiz Karahallı Devlet Hastanemizi görme imkanın oldu mu? Uşak Merkez’deki bir çok aile ve toplum sağlığı merkezlerini ziyaret ettin mi? Uşak İl Sağlık Müdürüğü’ndeki arkadaşlarımızın nasıl konforlu bir ortamda çalıştığımızı gördün mü?  Adalet Sarayını gördün mü? İskender Pala Kütüphanesini görme imkanın oldu mu? Gençlik Merkezini gördün mü? Spor Salonunu gördün mü?  Uşak Üniversitesini ziyaret ettin mi? Oradaki Recep Tayyip Erdoğan kongre merkezini gördün mü? Gençlerin kitap okuduğu modern bir kütüphanenin varlığını hissettin mi? Türkiye’de az sayıda olan ve örnek teşkil eden yaşlı ve bakım evini ziyaret ettin mi?” dedi.

“SEN UŞAKLI DEĞİLSİN" DİYEREK YÜKLENDİ

Güneş açıklamasında, Ali Karaoba’yı aslen Uşaklı olmamakla da eleştirdi. Güneş, “Bunları biliyor musun? Sen bunları bilemezsin, çünkü sen Uşaklı değilsin. Uşaklı hemşehrilerimiz bunu bilir. Uşaklı hemşehrilerimize sorsan sana bunları söylerler” dedi.

Editör: TE Bilişim