CHP Uşak İl Örgütlerine katılan Gülcan Eldem, Onur Tekin ve Mehmet Tekin’e parti rozetleri CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba tarafından takıldı. Burada bir açıklama yapan Karaoba, daha önce matematiksel olarak 2 milletvekilini garanti aldıklarını öne süren AK Parti Uşak İl Başkanı Tuğrul’a yanıt verdi. Karaoba, “Seçimi kazanmak için matematiksel hesap yapacağına, otursun bir asgari ücretlinin, memurun ve asgari ücretlinin nasıl geçinebileceğini hesaplasın. Biraz vicdani düşünsün ve bu milletin yaşadığı sorunları daha yakından görsün. Seçim matematiğine değil, geçim matematiğine bakmalısın” dedi.
CHP Uşak İl Örgütlerine katılan Gülcan Eldem, Onur Tekin ve Mehmet Tekin’e parti rozetleri CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba tarafından takıldı. Parti binasında küçük bir törenle, yeni üye olan isimlere rozetlerini takan Karaoba’ya, Merkez İlçe Başkanı Uğur Dümen ve parti yöneticileri eşlik etti. Burada hatıra fotoğrafı çektiren Karaoba, partisine son dönemlerde yoğun bir katılım olduğunu ifade etti. Uşak’taki tüm köylerde parti temsilcisi bulunduğunu ve bunların sandıklarda görev alacağını belirten Karaoba, 2023 seçimlerinde partisinin Uşak’tan 2 milletvekili çıkaracağını dile getirdi. Geçtiğimiz günlerde bir programda seçim matematiğine göre Uşak’ta 2 milletvekilini garanti çıkardıklarını iddia eden AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul’a gönderme yapan Karaoba, “Sayın AK Parti İl Başkanı Tuğrul, daha önceki seçim sonuçlarına bakıp bir matematik hesabı yapmış. Ben de ona şöyle bir hesap öneriyorum. Vatandaşın içinde bulunduğu zor duruma baksın, artan kiralara baksın, artan gıda, akaryakıt ve su fiyatlarına baksın. İlimizde yaşanan sorunlara detaylıca göz gezdirsin. Daha da önemlisi, seçimi kazanmak için matematiksel hesap yapacağına, otursun bir asgari ücretlinin, memurun ve asgari ücretlinin nasıl geçinebileceğini hesaplasın. Biraz vicdani düşünsün ve bu milletin yaşadığı sorunları daha yakından görsün” dedi.

Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili


AK Parti Uşak İl Başkanı Tuğrul’un “Krizin olduğuna inanmıyorum” sözlerinin de talihsiz olduğunu ifade eden Karaoba, “Milletin hali ortada, markette, pazarda ve çarşıda fiyatlar ortada. Bu hafta vatandaş okul alışverişi yapıyor ve inanın bir çocuğun okul masrafı, bir asgari ücretlinin maaşından fazla. Krizin olduğuna inanmayanların belki maddi durumu vatandaştan iyi olabilir. Ama bu kriz olduğu gerçeğinin üzerini örtmez. Toplumdaki bir avuç insanın durumunun iyi olması, tüm toplumu yansıtmaz. Biraz vicdan ve biraz mantık lütfen” dedi.

Editör: TE Bilişim