Mehmet Kahveci: Çarşı Uşak'ın esnafımız için en doğru olacak şekilde tamamlanmasını sağlayacağız Mehmet Kahveci: Çarşı Uşak'ın esnafımız için en doğru olacak şekilde tamamlanmasını sağlayacağız

CHP Uşak İl Başkanı Opr. Dr. Ali Karaoba, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın 2 buçuk yıllık çalışma süreciyle ilgili yaptığı değerlendirmede, “Tam takır bir bütçeyle 2 buçuk yıl iyi idare etti. Şahsen iyi bir insan olabilir, ama geçmişin hesabını sormalıydı” dedi. Uşak Şehir Konuşmaları'nda İbrahim Ethem Karahan'ın sorularını yanıtlayan CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, gündem ve yerel siyasetle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Uşak Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Çakın’ın kişisel duruşu için olumsuz bir yaklaşım sergilemeyeceğini belirten CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, “Uşak’ta en çok taktir ettiğim siyasetçi Mehmet Çakın. 2 buçuk yıl iyi idare etti, cep tam takır ama rutin işlerin devamlılığını sağladı. Fakat geçmişin hesabını sormadı. Şimdi otoparklar ve benzeri yerleri Uşakspor’a verildi.  Ben de Uşakspor’a destek veriyorum, fakat şehrin bir sürü eksiği var. Bunlar daha öncelik olabilirdi. Ben 2015’te Nurullah Cahan’a neden otopark parası alıyorsunuz diye sordum. Gıdım gıdım vatandaştan para alıyorlardı. Mahkemeyi kazandık fakat iştiraki değiştirdiler. Kimi kime şikayet ettiğimiz belli olmadı” dedi.

BAŞKAN ÇAKIN, 2 YILI İYİ İDARE ETTİ AMA BURNUMA KÖTÜ KOKULAR GELİYOR

“Mehmet Çakın, 2 yılı aşkın bir süredir buraya kadar getirmesini takdir ediyorum. Ama burnumuza kötü kokular da geliyor. Ataparkla ilgili değişik söylemler var, sadece gelip maaşını alanların olduğu iddia ediliyor. Bence bu iddiaları dikkate almalı ve topluma işin aslını anlatmalı” diyen Karaoba şöyle konuştu: “Bankamatik memuru var mı? Varsa ne kadardır? İşe gelmeden maaş alan kaç kişidir? Atapark’taki kafeteryalar nasıl işletiliyor? Eski belediye binası niye komple kapatıldı? Belediyenin yapıldığı yer başkana göre uygun mu? Bu kentin çok değerli mimarları ve şehir plancıları var. Kaliteli bir şehirde yaşıyoruz ve bunlardan yararlanılmalı diye düşünüyorum. İsmetpaşa Caddesi’nin akşam 10’dan sonraki haline üzülüyorum. Önceden daha canlıydı şimdi sönük. Millet Bahçesi dediler ve burada çöplükler var. Burada insanların anıları vardı ve vaatleri Millet Bahçesi bizim yuvarlanacağımız yerler olacaktı. Fakat bunların hiçbiri gerçekleşmedi. Ben şeffaf olduklarını düşünmüyorum. Fakat tam takır bir bütçeyle de Başkan Çakın’ın buraya gelmesini da takdir ediyorum.”  

Editör: TE Bilişim