Uşak'ta bir bardak suda kıyameti koparan mevzuyu soruşturduk! Hiçbiri gerçekçi değil! Uşak'ta bir bardak suda kıyameti koparan mevzuyu soruşturduk! Hiçbiri gerçekçi değil!

İYİ Parti Uşak İl Başkanı Ayşegül Obalı, Uşak’ın Kurtuluşunun 100. Yıldönümünün kutlanacağı 1 Eylül 2022 tarihinde, görevi Şener Toköz’den devralarak, yeni görevine başlayacak. Bir süre önce İYİ Parti Genel Merkezi tarafından görevi bırakması istenen ve bunun üzerine istifa eden Şener Toköz ve yönetiminin görevleri, İYİ Parti Genel Merkezi’nin kararı ile 22 Ağustos 2022 tarihi itibariyle sonlandırıldı. 23 Ağustos 2022 tarihinde de İYİ Partili İl Genel Meclisi Üyesi Ayşegül Obalı, İl Başkanı olarak görevlendirildi. 22 Ağustos ve 23 Ağustos aralığında, parti tüzüğüne dayandırılarak il yöneticisi Kudret Sarı bir günlük başkan seçildi, fakat 1 gün sonra bu görev de sonlandırıldı. 23 Ağustos itibariyle göreve atanan İYİ Parti Uşak İl Başkanı Ayşegül Obalı’nın parti yöneticileriyle devir-teslim konusunu görüştüğü ve kentin 100. Kurtuluş günü olan 1 Eylül 2022 Perşembe günü, görevi fiilen de devralacağı kaydedildi.

Öte yandan Şener Toköz, partisiyle gönül bağını koparmayacağını ve yeni yönetime ve il başkanına destek vereceğini bildiren bir açıklama yaptı. Toköz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz üzere 21.08.2022 tarihinde adaletle, demokrasiyle, şeffaf ve şerefle yürüttüm Uşak il başkanlığı görevimden istifa edip, Genel başkanım Sayın Meral Akşener hanımefendi'nin de oluru ile yerime İl genel meclis üyemiz ve grup başkan vekilimiz Sayın Ayşegül Obalı hanımefendi il başkanlığı görevine atanmıştır. 3 yıla yakın süredir yönetimimde ve divanımda birlikte çalıştığımız; Sn. Ogün Cantekin, Ahmet Yılmaz, Melih Demir, Serkan Erkoç, Ayşe Kozak, Murat Oskay, İbrahim Köse, Şerafettin Hedi, Tarık Topçu, İbrahim Tosun, Mustafa İyidilli, Coşkun Alak, Mesut Yılmaz, Necati Mıdık, Olgay Alaşehirli, Harun Başakçıoglu, Naci Öztan, Seher Topal, İsmet Telef, Volkan Kızılay, Ramazan Gündüz, Salih Kaya, Hasan Hacım, Aykut Tuncer, Mustafa Canaz, Nurullah Kaan Kaya, Cevdet Çiftçi, Hanimefendiler ve Beyefendiler de istifa ederek İyi parti ile bağlarını kopartmayıp yeni yönetimin önünü açmışlardır” dedi. Toköz, mesajını şöyle tamamladı: “Bugüne kadar birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızdan Allah razı olsun, yeni yönetimin de başarılı olması için her bir yol arkadaşımın canla başla çalışacağından hiç şüphem yok. İl Başkanı olarak atanan Sn. Ayşegül Obalı başkanıma ve yönetimine başarılar diliyor, yine kendilerine ve yönetimine desteğimi vereceğimin de sözünü veriyorum”.

Editör: TE Bilişim