”Ulusal ve uluslararası alanda çeşitli sektörlerde ticari faaliyetlerine devam eden Mehmet Onur Başaltın, parti binasında düzenlenen basın açıklamasıyla 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan genel seçimlerinde İYİ Parti milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.

“Uşak’a değer katmak için aday oldum”

28.dönem Milletvekili seçimlerinde aday adayı olduğunun gerekçelerini sıralayan iş insanı Mehmet Onur Başaltın, “ Hem genel , hem de yerel sorunlar için aday oldum. Ülkemizde ki soygun düzenine dur demek, mazlumun ve masumun hakkını savunmak için aday oldum. Uşağımızın maakus talihini değiştirmek, şehre yatırım kazandırmak, değer katmak için aday oldum. Milletvekilliğinin, yandaşın terfi ve tayin işleriyle uğraşmak olmadığını göstermek için aday oldum. İlkler şehri kentimizi yeniden ticaret kenti yapmak için aday oldum. Uşağın ve Uşaklıların ürünlerini uluslar arası pazara taşımak için aday oldum. Çevre illere tanınan haklardan, Uşağın ve Uşaklının da hakkını alması için aday oldum. Uşağı uluslarası iş çevreleriyle tanıştırmak ve yatırım çekmek için aday oldum. Uşağımızın sorunlarına çözüm bulmak, uşağı hakkettiği değere ulaştırmak için aday oldum. Cesurlar hareketinin lideri Genel Başkanımız Meral Akşener’i bu kutlu ama çileli yolda yalnız bırakmamak, ona yol arkadaşlığı yapmak için aday oldum . Bayrağımızın en yükseklerde şanla dalgalanmasını sağlamak, Yüce Türk milletine hizmet etmek için aday oldum” dedi.

Özkan Yalım, diğer Uşak Belediye Başkan adaylarını küçümsedi Özkan Yalım, diğer Uşak Belediye Başkan adaylarını küçümsedi

İyi Parti’nin iyilerin ve iyiliğin davası olduğunun altını çizen aynı zamanda genel siyasete de değinen Başaltın, “Bizler cennet vatanımız için, yarının sahibi çocuklarımız için, insanımız ve insanlık için çalışacağız” diyerek sözlerine son verdi. Basın toplantısı Mehmet Onur Başaltın’ın tebrikleri kabul etmesiyle son buldu.

Editör: TE Bilişim