Hüseyin Tanış'tan Zafer Arpacı değerlendirmesi: En köklü hizmetleri siz yaptınız, kim ne derse gözüne dizine dursun Hüseyin Tanış'tan Zafer Arpacı değerlendirmesi: En köklü hizmetleri siz yaptınız, kim ne derse gözüne dizine dursun

Uşak AK Parti’nin bir dönem il başkanlığını yapan ve 2014 yerel seçimlerinin kazanılmasında etkin rol oynayan Basri Yıldırım, önümüzdeki seçimlerde partisinden milletvekilliğine aday adayı olduğunu açıkladı. Daha önce de AK Parti’den Uşak Milletvekili aday adayı olan ve seçim dönemlerinde Seçim Koordinasyon Merkezi’nde görev alan Basri Yıldırım, bugüne kadar verilen her görevi yaptığını söyledi.

5 yıldır TOBB Meclis Üyeliği ve halen Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Basri Yıldırım, “Siyasetteki kimliğimizin yanı sıra esnaf ve sanatkarlığımızı var. Benim esas mesleğim Ziraat Mühendisliği ve şu anda icra ettiğim iş kolumuz, sivil toplumda ve siyasette aldığımız görevler nedeniyle hayatın hemen her alanında yer aldım diyebilirim. Bugüne kadar, faaliyet gösterdiğim iş kolunda, yöneticisi ve üyesi olduğum sivil toplum kurumlarında ve siyaset yaptığım AK Parti’de bana verilen tüm görevleri yerine getirdim. Türkiye şu anda geleceğini oylayacağı bir seçime gidiyor ve 2023 seçimlerinde de ülkemizin hedeflerine ulaşması için bir kez daha, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde AK Partimizi destekleyeceğiz. Bu bağlamda ilimiz ve ülkemizin geleceği için ben de elimi taşın altına koymak için bana verilen her görevi almaya hazırım. Önümüzdeki seçimlerde AK Parti’den Uşak Milletvekilliğine aday adayı olmayı düşünüyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim