Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 11 Mart Perşembe günü Uşak’a gerçekleştireceği ziyaret öncesinde, Uşak İl Başkanlığında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda bir açıklama yapan CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, daha önce Kılıçdaroğlu’nun Uşak’taki yatırımları bilmediğini ve onu Uşak’a davet eden AK Partili İsmail Güneş’i de beklediklerini ifade etti. Ali Karaoba, “Sayın Güneş, genel başkanımızla birlikte İsmetpaşa Caddesi’nde gezeceğinizi ifade etmiştiniz. Hadi hodri meydan, yüreğiniz varsa, birlikte caddede tur atın. Vatandaşın ne denli perişan olduğunu genel başkanımızla birlikte görün. Belki bu sayede hayatın bazı gerçeklerini görme şansına erişirsiniz” dedi.

                CHP Uşak İl Başkanlığında gerçekleşen bilgilendirme toplantısına CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Uşak Milletvekili Özkan Yalım, CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, il yönetimi ve basın mensupları katıldı. Toplantı öncesinde Sivaslı Belediye Başkanlığını ziyaret eden heyet, 11 Mart Perşembe günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Uşak’a gerçekleştireceği ziyarete ilişkin bilgi verdi.  Toplantıda konuşan İl Başkanı Karaoba, ziyaret programıyla ilgili, “Programın saatlerini basına net bir şekilde bildireceğiz. Önce Sivaslı Belediyemizi mutlaka ziyaret edeceğiz. Sayın Hürriyet Şafak’ı bugün ziyaret ettik, programla ilgili bilgilendirdik. Belki köy ziyaretimiz olacak ama bu daha netleşmedi. Zamanın durumuna göre kara verilecek. Daha sonra da İsmetpaşa’da esnaf çalışması ve Atatürk Kültür Merkezinde kanaat önderlerinin, Genel Başkan ile buluştuğu bir toplantı gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Karaoba, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için daha önce “Has bel kader genel başkan oldu, gelsin Uşak’taki hizmetleri yerinde görsün” ifadelerini kullanan AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş’i de programa davet etti. Karaoba, “Sayın Güneş, daha önce bazı açıklamalarda bulunmuş ve ekonominin çok iyi olduğunu iddia etmişti. Biz esnafın yaşadığı sorunları her defasında dile getirdik ve bunu her ortamda söyledik. Fakat AKP Milletvekili Güneş, bunu bir türlü anlayamadı ve bununla da yetinmeyerek, bir milletvekiline yakışmayacak tarzda ifadeler kullandı. Şimdi Genel Başkanımız sayın Kılıçadorğlu Uşak’a teşrif ediyorlar. Gelsin Kılıçdaroğlu’na Uşak’ı gezdireyim demişti. Bizim genel başkanımız Uşak’a geliyor, senin O’nunla birlikte Uşak’taki esnafın derdini dinlemeye yüreğin yetiyor mu? Bizim programımıza sen de davetlisin. Buyur gel, vatandaşın derdini dinle ve bizim sayemizde hayatın gerçeklerini bir kez daha gör” ifadelerini kullandı.            

Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım! Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım!

HABERİN İZİNSİZ VE TELİFİ ÖDENMEDEN KULLANIMI DURUMUNDA YASAL İŞLEM YAPILACAKTIR... 

                                ,

Editör: TE Bilişim