Merkez Bankası eski Başkanı Uşaklı Durmuş Yılmaz da hesap hatası yaptı Merkez Bankası eski Başkanı Uşaklı Durmuş Yılmaz da hesap hatası yaptı

İl Başkanı Koray Akgün, “Uşak’ta son yıllarda işler giderek kötüye gidiyor. Sadece ilimizde değil ülkemizde ciddi sorunlar var. Bu dönemde bizler de elimizi taşın altına koyduk ve ülkemizin kader seçimi olan 2023 seçimleri için var gücümüzle çalışacağız. Sandıklarımızla ilgili hazırlıklarımız uzunca bir süre önce tamamlandı ve bu seçimlerde sandıklara daha fazla önem vereceğiz. İlçe, belde ve köylerimizde sandık görevlilerimiz ve kurullarımız oluştu” dedi.

CHP’nin Uşak İl Başkanlığı görevine seçilen Koray Akgün, seçim çalışmaları için ilçe başkanlarıyla bir toplantı yaptı. Toplantıya; CHP Uşak Merkez İlçe Başkanı Uğur Dümen, CHP Banaz İlçe Başkanı Kadir Tümer, CHP Sivaslı İlçe Başkanı Hidayet Çiftçi, CHP Uşak Eşme İlçe Başkanı Selim Coşkun, CHP Karahallı İlçe Başkanı Mithat Şahin ve CHP Ulubey İlçe Başkanı Turgay Kozak katıldı. CHP Uşak İl binasında seçim çalışmalarının nasıl yapılacağı ve ilçelerde ne gibi faaliyetlere imza atacakları üzerine ilçe başkanlarıyla istişare toplantısı yaptıklarını belirten CHP Uşak İl Başkanı Koray Akgün, kentte tüm ilçe, belde ve köylerde sandık kurullarının hazır olduğunu ve bu seçimlerde sandıkları çok iyi koruyacaklarını ifade etti. Partisinin kentte yapılan son anketlerde açık ara birinci parti olduğunu belirten Akgün, “Uşak’ta son yıllarda işler giderek kötüye gidiyor. Sadece ilimizde değil ülkemizde ciddi sorunlar var. Bu dönemde bizler de elimizi taşın altına koyduk ve ülkemizin kader seçimi olan 2023 seçimleri için var gücümüzle çalışacağız. Sandıklarımızla ilgili hazırlıklarımız uzunca bir süre önce tamamlandı ve bu seçimlerde sandıklara daha fazla önem vereceğiz. İlçe, belde ve köylerimizde sandık görevlilerimiz ve kurullarımız oluştu. CHP Uşak İl ve ilçe örgütleri olarak 2023 seçimlerinde ilimizden 2 milletvekili çıkarmak için çalınmadık kapı ve sıkılmadık el bırakmayacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim