CHP Uşak İl Başkanı olarak seçilen Koray Akgün, görevi bir süre önce, milletvekili aday adayı olmak için istifa kararı alan CHP Uşak Milletvekili aday adayı Ali Karaoba’dan devraldı. Partide düzenlenen devir teslim töreninde bir konuşma yapan Merkez İlçe Başkanı Uğur Dümen, “Sayın Başkanımız Ali Karaoba, genel merkezden gelen karar gereği istifa etti. Arkadaşlarımız oy birliği ile Koray Akgün’ü İl Başkanı olarak seçtiler” dedi.


CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, “26 Aralık itibariyle istifa etmemiz gerektiğine dair bir yazı geldi ve ben de buna binaen halkımızın takdiri için bu görevden istifa ederek, aday adayı olduk. Aday adaylığını açıkladıktan sonra Genel Merkez’den gelen yazıda bir yazı vardı, biz karar verdikten sonra il başkanı seçilecek denildi. Uşak’a yönelik ayrı bir yazı geldi ve il yönetiminin kendi başkanını seçecekleri bildirildi. Bu yazıya istinaden il yönetiminin kendi içinde oy birliği ile Koray Akgün arkadaşımız il başkanlığına seçildi. Siyaset uzun soluklu bir iştir ve siyasete girdiğimden beri bana destek olan ve hiçbir görevden kaçmayan Koray Akgün’e başarılar diliyorum. En büyük gururumuz CHP’li olmak ve bende bundan gurur duyuyorum. Mutlaka süreç başladı ve isteyenler partimize başvuracaklar ve dosyalarını genel merkeze iletecektir. Bu yola çıkan kimse, sadece yola çıkmakla kalmasın ve yola çıktığı arkadaşıyla birlikte çalışsın. Ben şu anda il başkanımın her zaman emrindeyim. Siyasetçinin karısı dul, parası pul olur denir. Bu süreçte çocuklarla ilgilenen ve bana destek olan eşime teşekkür ediyorum ve yanıma çağırmak istiyorum” dedi. Eşi Aynur Karaoba'yı yanına davet eden Ali Karaoba, burada eşine sarıldı ve elini tutup teşekkür etti.


CHP Uşak İl Başkanı Koray Akgün, “Bu seçim, Cumhuriyet tarihinin en büyük seçimidir ve hep birlikte seferberlik duygusuyla çalışmalıyız. Bunun için elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız ve yapacağız. Ali Başkanım bizden önce hislerimize de tercüman oldu ve yollarının açık olmasını istiyorum. Genel Başkanımızın da dediği gibi geliyor gelmekte olan” diye konuştu.  Öte yandan CHP Uşak İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Ayaz ve Gençlik Kolları Başkanı Onurhan Avşar da Koray Akgün’ü ve tüm ekibi tebrik etti.

Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar! Uşak’taki afaki zamların düşürülmesi için teklif sunacaklar!

Editör: TE Bilişim