Mehmet Kahveci: Masada oturan değil, sahada koşturan bir başkan olacağım Mehmet Kahveci: Masada oturan değil, sahada koşturan bir başkan olacağım

Ali Babacan’ın kurduğu DEVA Partisi, Uşak’ta da kurucu il başkanını belirledi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Uşak’ta teşkilat kurma yetkisini, makine mühendisi Mehmet Ali Taşlı’ya verdi. 
    Konuyla ilgili bir açıklama yapan DEVA Partisi Uşak Kurucu İl Başkanı Mehmet Ali Taşlı, “Türkiye’deki son teşkilat kuruluşu Uşak’a verildi. Uzun zamandan beri DEVA Partisi Genel Merkezi’yle istişarelerimiz sürüyordu. Bu hafta partimizin büyük kongresi yapılacak ve bunun akabinde, hızla Uşak’taki teşkilatlanmamıza başlıyoruz. Uşak’tan yoğun bir katılımın olduğunu gördük. İnternet üzerinden yapılan başvuruları aldık ve bu arkadaşlarımızla iletişime geçerek, teşkilatlanmayı sağlayacağız. Uşak’ın yanı sıra Merkez, Banaz, Eşme, Ulubey, Sivaslı ve Karahallı ilçelerimizde de çalışmamız olacak” dedi.
    DEVA Partisi’nin kurucu Uşak İl Başkanı olmaktan onur duyduğunu dile getiren Taşlı, “Beni bu göreve layık gören Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’a ve teşkilat büyüklerimize teşekkür ediyorum. Topluma yararlı işler yapmak için yola çıktık ve Allah bize güç verdiği müddetçe, bu uğurda canımızı dişimize takıp çalışacağız” diye konuştu. 
 

Editör: TE Bilişim